Divinity: Original Sin 2'ye Yepyeni Karakter Yaratma Seçenekleri Geldi

Larian oyuncuları şımartmaya devam ediyor

Divinity: Original Sin 2 için az önce (yaklaşık 15 dakika oldu) yayınlanan yeni güncelleme ile oyuna yepisyeni karakter yaratma seçenekleri eklendi! Fool's Theory ve Anshar Studios işbirliğiyle hazırlanan paket tüm ırklar için yeni yüzler, yeni saç stilleri ve yeni yüz özellikleri ekliyor.

Varolan karakterlerinizi değiştirmek de çok basit, kayıt dosyanızı yükleyip Lady Vengeance'taki Sihirli Ayna'yı kullanarak hazırdaki tüm karakterlerinizi yeni görünümlerine kavuşturabilirsiniz.

Larian Studios bunu Hediye Paketi olarak adlandırmış ve yıl içinde daha bir çok Hediye Paketi ile karşımıza çıkacağının müjdesini vermiş. Larian gerçekten de oyuncuları şımartmayı seven harika bir stüdyo, Original Sin 2 için yaptıkları yenilikler (hepsinin de ücretsiz olduğunu ekleyeyim) bunun en güzel göstergesi.

2017 yılında yayınlanan ve yalnızca yılın rol yapma oyunu değil, yılın oyunu da seçtiğimiz Divinity: Original Sin 2 incelememi dilerseniz şuradan okuyabilir, henüz oyunu oynamadıysanız yeterince gaza gelebilirsiniz. Üstelik oyunun Steam'de gün içinde %35 indirimli olarak 48,75 liraya satıldığını da hatırlatayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum