Doctor Strange 2 Yepyeni Bir Wolverine'i MCU'ya Katabilir

Şimdi işin rengi değişti

Marvel Sinematik Evreni'nin en büyük tuhaflıklarının kapısını açan Doctor Strange yeni filmiyle birlikte çok daha büyük bir kaosu MCU'ya getirebilir. Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmiyle birlikte mutantların yani X-Men'in artık bir şekilde evrene dahil olması bekleniyor, bu akımın öncülerinden birisi de Wolverine olabilir.

Aslında Super Bowl gecesi yayınlanan Doctor Strange fragmanında Patrick Stewart'ın potansiyel varlığıyla birlikte Professor X'in evrene girmesi için hepimiz heyecanlanmıştık. Ancak söz konusu isim Wolverine olunca ben daha fazla heyecanlanıyorum. İlk olarak The Illuminerdi'nin verdiği habere göre yeni bir Wolverine, Dr. Strange 2 ile birlikte gözükecek. Rolde kesinlikle Hugh Jackman'ı görmeyeceğiz ve bu yeni Wolverine kalıcı da olmayabilirmiş. Yani potansiyel Wolverine cameosu sadece bir varyant ile kısıtlı olabilir.

Varyantları hayatımıza sokan Loki dizisinin bitişini de düşününce farklı farklı evrenlerden çok fazla karakter MCU'ya giriş yapacak gibi gözüküyor. Eh, söz konusu Doctor Strange olunca ihtimallerin de sınırı yok. Geçtiğimiz yılın son bombası Spider-Man: No Way Home ile birlikte farklı evrenlerin gücünü iyice keşfeden MCU, X-Men konusunda planlarını da hızlandırmış olabilir. 6 Mayıs günü vizyona girecek olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness, MCU'nun geleceği hakkında büyük rol oynayacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum