Doctor Strange 2'nin Senaryosu Yazım Aşamasındaymış

Elizabeth Olsen bildirdi.

Marvel Sinematik Evreni yeni döneminde paralel evrenlere yolculuk yapmaya hazırlanıyor. İşin içerisinde "Multiverse" olunca Doctor Strange'in konuya dahil olmaması düşünülemez bile. Disney+ için hazırlanan WandaVision dizisinin de yeni Doctor Strange filmine bağlanacak olduğunu düşününce, MCU'nun paralel evrenler adına planladığı işler merak uyandırıyor. 

Paul Bettany ile birlikte başrolünde yer alacağı WandaVision dizisiyle ilgili MTV'ye konuşan Elizabeth Olsen, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmiyle WandaVision dizinin bağlantılı olduğunu belirterek şöyle konuştu:


"Evet birbiriyle bağlantılılar. Fakat ben şu an konuya bağlantılı değilim. Bence şu an Doctor Strange filminin senaryosunu yazıyorlar ancak gerçekten bu konuda fazla bir bilgim yok. Sadece oldukça heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. Daha önce bir sahne dışında Benedict Cumberbatch ile çalışma fırsatı bulamamıştım. Bu konuda oldukça heyecanlıyım."

WandaVision dizisi 2021 yılının bahar döneminde yayınlanmaya başlayacak. Doctor Strange in the Multiverse of Madness ise 7 Mayıs 2021'de vizyona girecek. Bu iki yapımın bağlantılı olduğu da kesinleştiğine göre, Scarlet Witch'in gerçekliği "bozacağını" tahmin etmek zor değil. Bakalım MCU bu paralel evrenlerle birlikte X-Men'i de evrene dahil edecek mi? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum