Dontnod, Life is Strange 3 Fikrine Sıcak Bakıyor

Hayat hakikaten tuhaf

Dontnod Entertainment, GameSpot'a verdiği röportajda Life is Strange 3 hakkında konuştu. Stüdyo, seriye üçüncü bir oyun gelmesinin mümkün olduğunu ama bu olduğu taktirde tamamen yeni bir hikaye ve karakterlerle karşımıza çıkacaklarını söylüyor.

Dontnod'danJean-Luc Cano ve Michel Koch yeni bir hikaye anlatmak istediklerini ama Life is Strange isminin sahibi Square Enix olduğu için bu kararı da yine Square Enix'in vereceğini de eklemişler.

Life is Strange 2'yi geliştirirken çok yoğun araştırmalar yaptıklarını söyleyen ikili, ikinci oyunu yazmanın ilk oyunu yazmaktan çok daha zorlu olduğunu, çünkü eklenecek pop kültür referanslarının bulunmadığını söylemişler. Bu yüzden de daha çok araştırmaya yoğunlaşmış ve hikayelerini anlatması için çok sayıda kişiyle görüşmüşler.

Life is Strange 2'nin Nintendo Switch'e gelip gelmeyeceği konusunda da topu yine Square Enix'e atıyorlar haliyle.

Life is Strange 2, bu ay başında yayınlanan 5. bölümle birlikte tamamlanmıştı. Oyun PC, PS4 ve Xbox One'da mevcut.

Life is Strange 3'e gelecek olursak... Life is Strange serisinin oyunseverlerce büyük bir ilgiyle karşılandığı malumunuz. Kimileri bu türün tam olarak oyun olarak nitelendirilemeyeceğini söylese de, bayılarak oynayanların sayısı da hiç de azımsanacak kadar az değil. Dolayısıyla Life is Strange serisi bir şekilde mutlaka devam edecek ve Square Enix kısa zaman içinde üçüncü oyuna yeşil ışık yakacak gibime geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum