Doom 2’ye 64 Oyunculu Battle Royale Modu Geldi

Bunlar peynir falan diyor ama, ne iş?

Gözümüz yollarda kalmıştı, beklemekten harap bitap düşmüştük. Sonunda beklenen haber geldi sevgili Oyungezerler; Doom 2 de Battle Royale moduna kavuştu. (Gerçekten böyle bir şey bekleyen var mıydı?)

Halen geliştirilmekte olan "Doom Royale (with Cheese)" modu (bu "Royale with Cheese" de ne ola ki diye düşünenler varsa, şuraya alalım kendilerini), 64 kişilik bir Battle Royale deneyimi sunuyor. Mod tamamlanır tamamlanmaz kendi sunucularında barındıracaklarını belirten yapımcılar, temel haritanın hazır olduğunu ve oyunu oynamak isteyenlerin istedikleri zaman oyuna başlayabilmelerini sağlamak üzere 8 bot eklendiğini açıklamışlar. Mod tamamlandığında dileyenler kendi sunucularını kullanabilecekler. Battle Royale oyunlarının haritada rastgele bulunan silah ve cephaneler, daralan oyun alanı gibi standart özellikleri burada da geçerli.

Dileyenler modun ilk haritasını deneyebilirler. Modu kullanabilmek için Zandronum 3.0 yüklenmesi gerekiyor -ki onun için de halihazırda bir Doom oyununa (Heretic, Hexen veya Strife olarak açıklanmış Zandronum sitesinde) sahip olmanız lazım. Doom Royale moduna ise, şu adresten ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum