Doom Eternal, 8 Aralık’ta Switch İçin Çıkıyor

Doom Guy’ımız biraz da Switch’te aksiyona dalsın

Doom Eternal, bu yılın önemli aksiyon oyunlarından birisi olarak dikkat çekmeyi başardı. Bunun doğal bir sonucu olarak da The Game Awards 2020’de 4 adaylık kaptığını görüyoruz. PC, Xbox ve PS sahipleri bu deneyimi yaşamışken Switch sahipleri de daha fazla mahrum kalmasın denildi ve oyunun Switch için çıkış tarihi ilan edildi, 1 hafta sonra çıkışını gerçekleştirecek.

Bu oyunun Switch versiyonu da Wolfenstein II: The New Colossus, Wolfenstein: Youngblood ve 2016’da çıkan Doom’un Switch versiyonlarını geliştiren Panic Button ile iş birliği içerisinde geliştirilmiş durumda.

Oyunun Switch versiyonunda jiroskop kontrolleri kullanarak hedef almayı sağlayan “hareketli nişan” özelliğinin geleceği belirtiliyor duyuru metninde. Zaten esas merak edilebilecek konulardan birisi de Switch kontrolcüleriyle nasıl bir oyun deneyimi sunacağı olsa gerek.

Açıkçası heveslenmedim değil, Switch’te oynanabilecek sağlam aksiyon oyunu arayanlar için gayet iyi bir alternatif olabilir. Tabii oyunun bu konsoldaki performansının nasıl olacağını da görmek lazım. Bunun için fazla beklememize gerek kalmayacak, 8 Aralık’ta zihnimizdeki sorular cevaplarını bulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum