DOOM Eternal'ın PC Fiyatına İndirim Geldi

Neredeyse yarı yarıya düşüş

20 Mart'ta PC, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia için çıkacak olan ve yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan DOOM Eternal'dan sevindirici bir sürpriz geldi. Bu sürpriz sadece PC oyuncularına hitap ediyor ama olsun. Oyunun Steam üzerindeki ön siparişleri 349 liradan açılmıştı, istek listenizde varsa bunu zaten biliyorsunuzdur.

Oyunun yeni fiyatı ise neredeyse %50'lik bir indirime tekabül ediyor ve oyun şu an 199 liradan satılıyor. Deluxe Edition satın almak isterseniz onun da fiyatı 299 lira. Bu versiyon da daha önce 449 liraya satılıyordu.

Oyunun PlayStation Store ve Xbox Store'daki fiyatlarında ise bir değişme yok, ama yine de takipte kalmakta fayda var. Konsol versiyonlarının satış fiyatı hala 469 lira.

Umuyorum ki ön sipariş aşaması sonrasında oyunun fiyatı yine eski haline dönmez. Biliyorsunuz daha önce de böyle indirimleri bu yüzden kaçırdığımız olmuştu ve bazı oyunların fiyatı bir anda anlamsız biçimde yükselmişti. Resident Evil 2 Remake vakasını eminim ki bundan ağzı yanan herkes çok net hatırlıyordur :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum