Doom Patrol 2. Sezon Onayını Alırken, Titans'ın Da Yeni Sezon Tarihi Açıklandı

DC de boş durmuyor

Sinemada bir türlü yüzleri gülmeyen DC hayranları için işlerin yolunda gittiği bir alan var. DC'nin yayın servisi olan DC Universe'de çıkan diziler hayranların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Titans ile başlayan serüven, Doom Patrol ve Swamp Thing ile devam etti ve şu an için üç tane oldukça kaliteli DC dizisine sahibiz. 

Swamp Thing, oldukça çalkantılı dönemlerden sonra ilk sezonuyla karşımıza çıktı. Büyük beğeni topladı, ancak dizinin ikinci sezonu için henüz bir adım atılmış değil, büyük olasılıkla yakın dönemde de bu konuda bir gelişme yaşanmayacak. Fakat Doom Patrol ve Titans için işler oldukça olumlu ilerliyor. Titans'ın ikinci sezonu zaten onay almıştı, San Diego Comic-Con'da öğrendik ki Doom Patrol'ün de ikinci sezonu yolda. 


Warner Media'nın yeni açılacak olan yayın servisi HBO Max, açıldığı gün itibariyle Doom Patrol'ün birinci sezonunu yayınlama hakkına sahip olacak. Yayın servisi ayrıca Friends dizisinin de yayın haklarını almıştı. Titans'ın ikinci sezonu ise tahmin ettiğimizden daha yakın bir zamanda başlayacak. SDCC'de yapılan duyuruya göre 6 Eylül'de Titans'ın 2. sezonu DC Universe üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Doom Patrol'ün yeni sezonu içinse henüz bir yayın tarih açıklanmadı. 

DC Universe sadece dizileriyle değil, içerisinde barındırdığı devasa çizgi roman arşivi ve bence en önemlisi DC'nin harika yaptığı işlerden birisi olan animasyon filmleriyle büyük beğeni topluyor. SDCC'de üç yeni animasyon filmin daha yolda olduğunu öğrendik. Bakalım HBO Max'ın da açılmasıyla birlikte "yayın servisi rekabeti" nasıl bir hal alacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum