Doom'un Yapılışı, James Franco'nun Ellerinde Dizi Oluyor

Masters of Doom

2003 yılında David Kushner, Masters of Doom isimli bir kitap yazmış ve id Software'in kuruluş günlerini ve orijinal Doom oyununun yapım sürecini anlatmıştı. Başında James Franco ve Dave Franco'nun bulunduğunu prodüksiyon firması Ramona Films işte bu kitabı televizyon dizisine uyarlamak için düğmeye bastı. USA Network kanalı, dizi için pilot bölüm siparişi vermiş durumda.

Deadline sitesinin haberine göre Masters of Doom ismindeki dizi bir antoloji serisi olacak ve Kushner'in kitabıyla başlayacak. Dizinin yazarı ve baş yapımcısı rolünde Gears of War, Battlefield ve Uncharted oyunlarında da görev yapmış olan Tom Bissell ismini görüyoruz. Bissell, Amerikan Senaryo Yazarları Birliği Video Oyunları Dalında En İyi Senaryo Ödülü sahibi ve kendisi ayrıca Extra Lives: Why Video Games Matter ve The Disaster Artist kitaplarının da yazarı. James Franco, The Disaster Artist'i de filmleştirmiş, yönetmenliğini ve başrolünü üstlenmişti.


Deadline dizinin konusunu şöyle özetlemiş: "Masters of Doom Amerika'nın ücra bir köşesindeki iki bilgisayar dahisinin gerçek hikayesini anlatmaktadır. Bu ikili bir grup asi arkadaşlarıyla birlikte 90'ların en büyük hitlerinden biri olan Doom isimli video oyununu geliştirmişti. Bir video oyun imparatorluğu kuran ve pop kültürü sonsuza kadar değiştiren John Carmack ve John Romero çok sıkı iki dosttu, ama sonradan iki rakip olacaklardı."

>Doom Eternal'ın E3 2019 Fragmanını Bir De Doom II Grafikleriyle Seyredin

Bu noktada iş Franco'ların becerisine bağlı, eğer pilot bölüm beğenilirse bu dizi hakkında çok daha fazla şey duymayı bekleyebiliriz demektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum