Dragon Age 4'ün İlk Sinematik Fragmanı Heyecan Verici

Varric'in sesini duymak güzel oldu

Dragon Age, RYO dünyasının en önemli serilerinden birisi, haliyle RYO severler olarak yeni oyununu da heyecanla beklediğimizi söylememe gerek bile yok. Oyunun yeni fragmanının The Game Awards'ta yayınlanacağı açıklanmıştı, belki oynanışa dair de bir şeyler görürüz diyorduk ama yine sinematik bir fragmanla yetinmek zorunda kaldık.

Elbette BioWare'de yaşanan ayrılıklar, Electronic Arts'ın günden güne artan etkisi kafaları karıştırıyor ve açıkçası 'hype' seviyesini de biraz azaltıyor. Ama yine de şu fragmanı izleyince 1 dakikalığına bunları unuttuğumu söyleyebilirim:

BioWare aynı Mass Effect'te olduğu gibi Dragon Age'de de isim vermedi, hatta fragmanda 4 sayısı bile geçmiyor, 'Next Dragon Age' demişler sadece.

Fragmanı Varric Tethras'ın anlatımıyla izliyor ve en sonda da Dragon Age: Inquisition'dan Solas'ı görüyoruz. Oyunun sanatsal yönü çok farklı ve çekici görünüyor açıkçası.

Ancak başta da söylediğim gibi oyuna dair oynanış görüntüleri görmeden önce beklentileri de belli bir seviyede tutmak lazım. BioWare'in içinde bulunduğu durumu göz önüne aldığımızda Dragon Age, Mass Effect gibi dev isimlerin çöküşüne de şahit olma ihtimalimiz de var ileriki dönemde.

Tahmin edebileceğiniz gibi Dragon Age 4'e dair de bir çıkış tarihi tahmini yok.

 

YORUMLAR
crusader-35
11 Aralık 2020 13:37

Drizzt Do'Urden :

BioWare,sana hiç güvenim kalmadı.

Parolamı Unuttum