Advertisement

Dragon's Dogma 2, Capcom'un 70$'lık İlk Oyunu Oldu

Capcom da zam furyasına uydu

Dün gece yayınlanan Dragon's Dogma 2 sunumu sonrasında önce kimseyi şaşırtmayacak şekilde oyunun çıkış tarihinin 22 Mart 2024 olduğunu öğrendik (daha önce sızmıştı), sonra da şaşırtıcı biçimde oyunun 70$ olarak fiyatlandırıldığını gördük. Şaşırtıcı, çünkü Capcom bugüne kadar 60$'lık oyunlara devam ediyordu ve Dragon's Dogma 2'de de aynı fiyatlandırmanın süreceği düşünülüyordu. Ama görünüşe göre Capcom 2024 yılını kendine milat seçmiş ve artık AAA oyunlarını 70$ olarak fiyatlandıracak.

Sunumda uzunca bir oynanış videosu da gösterildi. Bu fragmanda daha öncekilerden farklı olarak Talos'u (zırhlı dev asker) da görmüş olduk. Hatta fragman sonrasında Talos'la dövüşe ayrı bir yer de ayırmıştı Capcom, herhalde bu dövüşü onlar da pek sevmiş olsalar gerek.

Sunumda ayrıca yeni bir yan görevi de gördük, oyunun karakter yaratım ekranlarına bir göz attık ve yeni Trickster vocation'ı ile de tanışmış olduk.

Dragon's Dogma 2'nin Steam'de MENA bölgesi için uyguladığı fiyat ise 49.99$, yani biz şimdiki kurla yaklaşık 1500 liraya satın alabiliyoruz oyunu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum