Dragon's Dogma'nın Netflix Animasyonundan İlk Fragman Geldi

Heyecanımız tavan

Netflix'in gelecekte yapacağı diziler ve filmlerin yüzde 7.5'inin oyun uyarlaması olacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Bu payın oluşmasında katkısı bulunan Dragon's Dogma animesinden ilk fragman geldi. Dizi, 17 Eylül'de Netflix üzerinde çıkış yapacak.

Maalesef elimizde bu fragmanın ve çıkış tarihinin dışında net bir bilgi yok. Fakat fragmanda, Dark Arisen'da gördüğümüz "çalınan kalp" metaforunu görebiliyoruz. Zaten Twitter üzerinden yapılan ilk paylaşımda da maceranın Ethan'ın kalbini geri alması üzerine kurulu olduğu belirtilmişti.

Netflix, Dragon's Dogma ile daha önce Castlevania ile yakaladığı başarıyı tekrar etmek isteyecektir. Öte yandan fragmanda da gördüğümüz gibi bu kez çizimler ve animasyon şekli bir hayli değişik. Açık konuşmak gerekirse pek dijital animasyon hayranı değilim ama Dragon's Dogma'nın neler yapabileceğini göreceğiz. Bu tarz daha önce Berserk'in son sezonunda kullanılmış ve garip hissettirmişti.

Fakat kitabı sadece kapağına göre değerlendirmemek gerek. Bakalım Dragon's Dogma, Castlevania'nın başarısını geçebilecek mi?

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum