Dune Filmi 2021 Yılına Ertelendi

2020 yılının hayal kırıklıkları devam ediyor

Hayatın doğal akışını neredeyse tamamen değiştiren bir 2020 yılı yaşıyoruz. Bu sinema filmlerinden fırlamış gibi geçen yıl içerisinde hepimiz çeşitli hayal kırıklıkları yaşadık. Hemen hemen her sektör bu kötü durumdan etkilendi ama özellikle son yıllarda ciddi bir büyüme gösteren sinema sektörü neredeyse durma noktasına geldi. Bu yıl izleyeceğimiz çoğu film ertelendi ve salonlar boş kalmaya devam ediyor. Yeni dönemin en çok beklenen filmlerinden birisi olan Dune da önümüzdeki yıla ertelendi.

Collider'ın özel haberine göre büyüm umutlarla hazırlıklarını tamamlayan Dune filmi 1 Ekim 2021 tarihine ertelendi. Normal şartlar altında önümüzdeki Aralık ayında vizyona girmesi beklenen filmin neredeyse 1 sene ertelenmesi özellikle serinin hayranlarını epey üzdü.

Oldukça büyük bir bütçeyle ve şahane bir kadroyla yola başlayan Denis Villenueve'nin filmi muhtemelen beklediği gişe gelirini elde edemeyeceği için bu karara imza attı. Tıpkı Disney'in tüm Marvel Sinematik Evreni filmlerini ertelemesi gibi gişe kaygıları haklı olarak oldukça ön planda. Bakalım yeni vizyon tarihi Dune'a o beklediği büyük gişe gelirini elde etmesini sağlayabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum