Düşmanın Bedenini Ele Geçirme Temalı Roguelike Oyun MidBoss Çıktı

Bakalım diğerlerinin arasından sıyrılabilecek mi?

Uzun süredir bir Roguelike furyası aldı başını gidiyor, özellikle de indie geliştiriciler bu konsepti suyunu çıkarana kadar kullanmaya kararlı görünüyor. Yine de arada bir MidBoss gibi farklı mekanikleri de ön plana çıkaran oyunlar gelmiyor değil.

İzometik MidBoss'ta bir zindandaki en zayıf yaratık olan imp rolünde oynuyoruz. Diğer yaratıkların kendisini itip kakmasından bıkan bu imp yanına dostu Mid'i de alarak zindanın alt katlarına inmeye karar veriyor; amacı zindanın en güçlü bossunu devirip yerine geçmek. Peki bu en zayıf yaratık bunu nasıl yapıyor dersiniz? Elbette karşılaştığı düşmanların bedenlerini ele geçirerek. Böylece bu yaratıkların yeteneklerini kendinizinmiş gibi kullanabiliyor ve git gide güçleniyorsunuz.

Elbette bu bir roguelike olduğu için öldüğünüzde oyuna baştan başlamanız gerek, ama aynı Rogue Legacy veya Dead Cells'te olduğu gibi bir sonraki oyununuza azıcık daha güçlenmiş halde başlıyorsunuz. Bunun sebebi de öldüğünüzde düşen Ölüm Kartları. Bu kartları harcayarak bir sonraki oyununuza öldüğünüzde toplamış olduğunuz eşyalarla başlamanız mümkün oluyor.

MidBoss'un izometrik grafikleri biraz basit görünse de konu itibariyle eğlenceli bir şeye benziyor. Oyunun Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum