Dwayne Johnson Fast & Furious 10 ve 11'de Rol Almayacak

Hobbs & Shaw 2 halen yolda

Ardı arkası kesilmeyen Fast & Furious filmleri yoluna 10 ve 11 ile devam edecek. Ancak bu süre zarfında kadrodan bir büyük isim daha eksilecek. Markanın en önemli yüzlerinden birisi Dwayne "The Rock" Johnson yeni filmlerde rol almayacak. Serinin hayranları bu habere epey üzülse de The Rock'ın F&F macerası henüz son bulmuş değil. Yan film olan Hobbs & Shaw'un devamında The Rock yeniden karşımıza çıkacak. Yani Luke Hobbs'un yolculuğu kendi filmleriyle sürecek.

Dwayne Johnson'ın da sahiplerinden olduğu Steven Bucks Productions başkanı Hiram Garcia, hem The Rock'ın hem de F&F markasının geleceğinden umutla bahsetti. Hobbs & Shaw'un devam filmi için oldukça büyük fikirleri olduğunu belirten Garcia, Johnson'ın F&F 10 ve 11'de kesin olarak yer almayacağını da açıkladı. The Rock'ın seriden ayrılmasına sekizinci filmden sonra karar verdiklerini de söyleyen Hiram Garcia'ya göre hayranlar Hobbs karakterinin geleceği hali çok beğenecekmiş.

Hazır Hızlı ve Öfkeli serisi uzaya da çıkmışken The Rock'ı orada görmek epey eğlenceli olabilirdi. Artık önümüzde yeni bir marka var ve Hobbs & Shaw yoluna devam ediyor. David Leitch'in yönetmenliğini yaptığı ilk film gişede 750 milyon doların üstünde bir gelir elde etmişti. Yani devam filmi için stüdyonun kafasında da her şey netleşmiş gibi gözüküyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum