Dying Light 2, Süresi Belirsiz Biçimde Ertelendi

Arka sokaklarda neler oluyor?

Erteleme haberlerine doyamadık sevgili Oyungezerler! Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077 ve Marvel’s Avengers’tan erteleme haberleri gelmişti. Bu sefer de bu yılın ses getirebileceği düşünülen oyunlarından Dying Light 2 için bir erteleme söz konusu.

Techland tarafından yapılan açıklamada, “Önümüzdeki aylarda daha fazla detay paylaşabileceğiz ve aktarabileceğimiz daha fazla bilgi sahibi olur olmaz sizleri haberdar edeceğiz. Bu hoş olmayan haber için sizlere özürlerimizi sunuyoruz. Önceliğimiz siz takipçilerimizin beklentilerini ve yüksek standartlarımızı karşılayabilecek bir deneyim sunmak” deniliyor.

Açıkçası Dying Light 2'nin kendisinden söz ettirebilecek oyunlardan olduğunu düşünenler arasındayım. Özellikle tercihlerimiz doğrultusunda şekillenen alternatif senaryo akışları bizleri çok farklı oyun deneyimlerine götürecek gibi görünüyor.

İşin düşündürücü tarafı, oyunun ne zamana ertelendiği belli değil. Erteleme haberleri iyiden iyiye alışkanlık halini almaya başladı. Ne dersiniz, bunun sonu nereye varacak sizce?

YORUMLAR
ocelot1789
21 Ocak 2020 22:22

Eğer Last of Us daha ertelenmezse Mayıs'a kadar AAA oyun göremeyeceğiz. RE3 remake ancak ara sıcak kıvamında olacak... Dying Light'a devam o halde. Bari güzel eventler açsınlar özür niyetine :d

Parolamı Unuttum