Dying Light İçin 4 Yeni DLC Çıktı

Dying Light DLC sözünü tutuyor, gibi...

 Açık dünya zombi-parkur oyunu Dying Light'ın yapımcısı Techland bugün tam dört yeni DLC çıkardı.

Her bir ek paketin fiyatı 2.99$ olarak duyuruldu. Bu ek paketler ne yazık ki 'Season Pass'lere dahil değil. Oyunun hayran kitlesi de bu duruma bir hayli kızmış durumda. Ancak oyunun çıkışının üzerinden bir sene geçti ve 'Season Pass' de haliyle sezonunu çoktan doldurdu. Bu eklentilerin çalışması için Dying Light: The Following ek paketine de sahip olmanız gerekiyor. Dört eklenti de PC, PS4 ve Xbox One'da eş zamanlı olarak çıktı.

Dört yeni eklenti ise şu şekilde;

Gun Pyscho: Bu ek pakette yeni bir uzun menzilli tüfek tasarım kağıdı, arazi aracı için yeni boya kaplaması ve yeni bir kostüm var. 

Volatile Hunter:  Bu pakette de yeni araç boyası ve kostüm bulunuyor. Ek olarak yeni bir kılıç, sopa, bıçak ve tokmak için de tasarım kağıtları mevcut.

Crash Test: İskelet temalı bir yarış kıyafeti ve araba kaza testi boyama/kaplamasına sahip olabiliyoruz. İlk iki eklentiye oranla daha sade bir tercih gibi duruyor. Ancak kostüm gayet ilgi çekici. 

Harran Ranger: Bu eklentide ise Rambo ve oklarını anımsatan bir içerik var. Kamuflaj kıyafetleri, araç için kamuflaj boyası, yeni bir silah tasarım kağıdı(ki muhtemelen bir yay) ve dört tane ok tasarım kağıdı bulunuyor. Tüm eklentiler tabii ki 'Enchanced Edition'

Bana kalırsa dört eklentinin tamamı anca üç dolar ediyor. Siz olsanız alır mıydınız? Aşağıda her bir eklentinin tanıtım videosu var. İzleyin, karar verin.

Volatile Hunter;

Gun Psycho;

Crash Test;

Harran Ranger;

YORUMLAR
Parolamı Unuttum