E-Posta Hesabınızı Kontrol Edin, Star Wars Battlefront II'nin Kapalı Alphasına Davetli Olabilirsiniz!

Star Wars Battlefront'un alphasına katıldıysanız şansınız daha da yüksek olabilir!

 Şu ana kadar yayımlanan videoları ve yeni oyunda hikaye modunun da olacağının açıklanmasıyla hepimizde heyecan yaratan Star Wars Battlefront II'nin kapalı alpha davetiyeleri sahiplerine ulaşmaya başladı!

Eğer vakti zamanında Electronic Arts'ın e-posta servisine kayıt olduysanız hemen e-posta hesabınızı kontrol edin derim, çünkü birçok oyuncu bugün başlayan kapalı alpha için davetiyesinin geldiğini bildirmeye başladı bile.

star-wars-alpha-big-2

Ayrıca NeoGAF'te yapılan paylaşımlarda şu ana kadar kapalı alpha davetiyesi alan tüm oyuncular davetiyelerin PC için geldiğini ve dosya boyutunun da 7.3 GB olduğunu belirtiyorlar. PlayStation 4 ve Xbox One cephesinde ise ses yok!

Bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptığımda ise şunu buldum: Electronic Arts'ın topluluk yöneticilerinden Mat Everett, daha önce forumda kapalı alphanın tüm platformlar için olacağını söylemiş fakat daha sonra bu silinmiş. Hatta konuyla ilgili Twitter üzerinden kendisine ulaşan ve PS4 kodunun hala gelmediğini söyleyen bir oyuncuya da "Yanlış duymuşsun" diye cevap vermiş.

Yani elimizde resmi bir açıklama yok ama görünen o ki kapalı alpha sadece PC üzerinden gerçekleştirilecek.

Gelişmeleri takip edip sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum