E3 2015 - Ubisoft Konferansında Neler Oldu?

 Ubisoft, Kendini Affettirdi Mi?

Ubisoft, sürprizlerle başladığı konferansı yine sürprizle sonlandırdı.

Bu sürprizlerden biri başta, diğeriyse alıştığımız gibi sondaydı.

Bakalım Ubisoft neler bırakmış bizlere:

South Park: The Fractured But Whole

South Park'ın devam oyunu geliyor! Ubisoft'un açılış sürprizi South Park'tı. Yine eğlenceli bir video ile karşımıza çıkan oyun, bu kez Ubisoft San Francisco tarafından geliştiriliyor. Tabii ki South Park dizisinin yaratıcıları Matt Stone ve Trey Parker eşliğinde.

Ubisoft'tan Yepyeni Bir Oyun: For Honor

Gerçekçi kılıç dövüşü kavramı bu kez Ubisoft'un elinden hayata geçiyor. Açıkçası Ubisoft genelde sona sakladığı sürpriz IP'sini, bu kez başta gösterdi. Açıkçası oldukça iyi gözüken bu yapımı sıkı takibe aldım. Umarım beklentileri boşa çıkarmaz.

Tom Clancy's The Division'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

The Divison'dan yepyeni bir video geldi. Ve bu video ile birlikte oyunda ne kadar hain, satıcı bir tip olabileceğimizi, veya o tiplerle karşılaşabileceğimiz, net olarak görüyoruz. Tabii bir de çıkış tarihi var ki, beklediğimizden biraz geç sanki...

Anno 2205 Duyuruldu ve Videosu Yayınlandı

Hakkında şu an çok az şey bildiğimiz, şehir yaratma simülasyonu Anno 2205'in videosu yayınlandı. Strateji sevenlere hayırlı uğurlu olsun efenim...

Rainbow Six: Siege'den Yeni Bir Oynanış Videosu

Bu kez yapay zekaya karşı, taktik kısmın ön plana çıktığı, uzun sayılabilecek bir oynanış videosu izledik.

Assassin's Creed: Syndicate'tan Sinematik Bir Video Geldi

Assassin's Creed: Syndicate'ten yeni bir oynanış videosu da geldi. Fakat E3 2015'te göstermek yerine Youtube üzerinden gördük videoyu. Muhakkak bakın.

Just Dance 2016 Duyuruldu

Just Dance 2016 duyuruldu! Şaşırdık mı? Tabii ki hayır! Ömer ve Sarp'ın çok sevindirik olduğu bu haberle ilgili ilginç detaylar geldi. Meraklıları sevinecektir muhakkak.

Trackmania Turbo Duyuruldu

Multiplayer yarış oyunlarının en popülerlerinden Trackmania yeni açılımlar yapıyor.

Ghost Recon: Wildlands Duyuruldu!

Ubisoft, 3 senedir üst üste yaptığı şeyi, bu sene de yaptı. Konferans sonunda bizleri heyecanlandıracak bir sürpriz hazırladı! Fakaaaat! Bu kez işler değişik... Eskisi kadar heyecan duymadık, temkinli yaklaştık, grafiklere inanmadık... Bilemedik, beklemek gerek. Ama siz kesinlikle videoyu seyredin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum