E3 2017'de Tanıtılan En İyi Oculus Rift VR Oyunları

E3 2017 VR konusunda iyi geçti.

E3 2017'de VR için güzel gelişmeler yaşandı. Bu gelişmeleri elimizden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalıştık. E3 2017 bölümümüze giderek tüm haberlere ve videolara ulaşabilirsiniz.

Şimdi ise konumuza gelecek olursak VR E3 2017'ye damgasını vurmuşken, tanıtılan bir çok yeni oyun ve teknolojilerden bir en iyi listesi hazırlamak istedik. Bu listemizde Oculus Rift'e gelecek olan en iyi yapımlar sizlerle.

1-Echo Arena
Kısaca açıklamak gerekirse, oyunda yer çekimi olmayan bir alanda 2v2 kapışarak rakip takımın kalesine gol atmaya çalışıyoruz. Gol olacak nesnemiz ise elektronik bir frizbi. Bu frizbiyi rakipten almak için ise çeşitli nesneler ile temasa geçmemiz gerekiyor. Son yıllarda gittikçe büyüyen eSpor içinde gayet güzel gidecek bir yapım. Oyun ise 20 Temmuz gibi bizlerle bulaşacak.

2-Space Junkies
Yapımcı Ubisoft bize rekabetçi ve çok oyunculu bir deneyim sunuyor. Oldukça büyük haritalarda 2v2 kapışarak rakiplerimiz ile gayet eğlenceli dakikalar geçirebiliyoruz. Harita içerisinde bize ilk başta verilen ve pek iyi olmayan silahtan çok daha çeşitli silahlar bulunuyor. Bu silahları alarak rakiplerinize karşı üstünlük kurabiliyorsunuz.

3-Transference
Ubisoft ve aktör Elijah Wood'un stüdyosu Spectrevision tarafından geliştirilen bir psikolojik gerilim oyunu. Proje, hem sanal gerçeklik başlıkları hem de normal platformlar için geliştiriliyor. Ubisoft, E3 2017 konferansında Transference'ın 2018 baharında çıkacağını açıkladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum