Advertisement

E3 2018'de Göreceğimiz En Bomba Oyunlar

Yılın en büyük oyun fuarına çok az kaldı.

 Dünyanın dört bir yanından yüzlerce oyun geliştiricisinin Los Angeles'a akın edip, gelecek planlarını oyunculara anlatacakları ve yeni oyunlarını duyuracakları E3 fuarına yaklaşık bir ay kaldı. Bu yıl 12 - 14 Haziran tarihleri arasında düzenecek E3 öncesi alışık olduğumuz üzere; Sony, Microsoft, Bethesda, Nintendo ve Ubisoft kendi konferanslarını düzenleyecek. Bu konferansların tarihleri ve saatleri için sizi şu haberimize alalım.

Elbette oyuncuları en çok ilgilendiren, tanıtılacak yeni oyunlar, daha önce duyurulan oyunlar içinse yayınlanacak yeni fragmanlar. Red Dead Redemption 2 oynanış videosunu izleyecek miyiz? Peki ya yeni bir Cyberpunk 2077 fragmanı gelir mi? FromSoftware'in yeni oyunu Bloodborne 2 mi olacak? Bu soruların cevaplarını gelecek ay alacağız.

Gelin isterseniz E3'te göreceğimiz, bizi en çok heyecanlandıran oyunlara bir göz atalım. Ayrıca listeye şu an için daha duyurulmamış ama E3 zamanında büyük ihtimalle göreceğimiz oyunlardan bazılarını da ekledik. Sizin içinizi kıpır kıpır eden oyun hangisi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum