E3 2019 – EA Play, Star Wars Jedi: Fallen Order Gösterimi İle Başladı

15 dakikalık oynanış videosu ile karşımızda...

E3 2018’de bizlere şöyle bir göz kırpan Star Wars Jedi: Fallen Order o günden bugüne takibimizde. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali temkinli yaklaşıyoruz, ama heyecanlanmadan da edemiyoruz. Dolayısıyla önemli bir takipçi kitlesinin gözü bu oyunun üzerinde. Nitekim, EA Play 2019 da perdelerini onunla açtı, bizler için de güzel oldu.

İşin içinde EA ve anılarda da Star Wars Battlefront 2 vakası olunca (bu arada sonradan toparlamıştı Battlefront 2, ama iş işten geçmiş oldu bir kere) endişe edenler hiç de haksız sayılmaz. Lakin, Fallen Order ile ilgili olarak geçtiğimiz aylarda paylaşılan detaylar bizi ümitlendirebilecek nitelikteydi. Senaryo odaklı tek kişilik bir Star Wars oyununa hasret kaldık uzun süredir malum. Respawn yetkilileri Star Wars hayranlarının bu beklentisinin farkında olduklarını tekrar tekrar dile getirdiler. Ortaya koyacakları oyunun da bu beklentiyi karşılayacak şekilde geliştirilmekte olduğunun altını çizdiler. Şimdi o iddiaların ne ölçüde karşılık bulacağını görmeye birkaç aylık bir süremiz kalmışken, ilk oynanış videosuna göz atma imkanımız oldu:


15 dakikalık oynanış videosunda kahramanımız Cal Kestis, tutsak Wookie’leri serbest bırakmak amacıyla bir düşman üssüne giriyor. Kestis’in, Jedi güçlerini ve ışın kılıcını kullandığını görüyoruz. Videonun bir bölümünde Purge Trooper’lar ile kapıştıkları sahneleri de izleme şansımız oldu. Zorlu düşmanlar olacakları belirtilmişti ve öyle de duruyor ilk bakışta. Bunlar dışında standart trooper'ları ve dev örümcekler gibi farklı düşmanları da görmüş olduk. Oyunda ilerledikçe yetenek kazanacağımızı biliyorduk, oynanış kısmında da bir yetenek puanı kazanıldığını gördük, ama nasıl kullanılacağı ile ilgili kısım paylaşılmadı. Bu arada yol arkadaşımız BD-1 gayet sevimli durmuyor mu sizce de :)

EA oyunları genelde görsel açıdan kuvvetli olur, bu oyun da bir istisna olmayacak gibi görünüyor. Oynanış kısmı için de umutluyum kendi adıma. Fallen Order 15 Kasım’da geliyor. Bakalım bu sefer şeytanın bacağı kırılacak, o çok beklediğimiz Star Wars oyununa kavuşabilecek miyiz. Merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Akcan
9 Haziran 2019 15:07

Şu Vader-Luke arası geçişte oyun yapmayın artık , biliyoruz ki ana hikayeye etkisi olmayacak , oyunun sonunda karakter büyük ihtimalle ya ölecek ya da inzivaya çekilecek.Klon savaşları öncesi ayrılıkçılardan öncesini anlatın ya da old republic döneminde bir şeyler yapın anlayayım.İlla o dönemde yapacaksınız , iyi de güzel kardeşim belki canon değil ama bu oyundan daha action dolusunu oynadık biz force unleashedla , belki hikaye saçma sapandı ama çok eğlendim ben onda.Bu böyle Prince of persia , Assassins Creed , Witcher karışımı bir şey olmuş hikayeden de umudum yok....

Akcan
9 Haziran 2019 15:07

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Ghost AssassiN
9 Haziran 2019 03:55

Görüntü ve oynanış bakımından çok iyi görünüyor.Tam ''çok mu kolay bir şey yapmışlar acaba'' dediğim yerde boss ve örümcekler falan çıktı.Kılıç kullanımı ve ekstra güçler de baya bir eğlenceli görünüyor.Hikayesi de güzel oldu mu, yılın oyun olacağından şüpheniz olmasın.Edit: Death Stranding ardından tabiki de. :)

Aztek
9 Haziran 2019 00:12

Görebileceğim en jenerik oyunu yapmışlar. Herşey kullan-at tadında dümdüz, tatsız. Klişe olacak ama, çöp.

Jusca
9 Haziran 2019 00:11

kendi ellerimle oynamadığım sürece bu görüntülere inanmam artık, EA den bahsediyoruz burada.

ugurcoskuner19
8 Haziran 2019 23:56

yapay zeka yıne berbat gorunyor yıkılabırlık normal fakat bır ışın kılıcı parçalara ayırmasını gerekyo makete vurur gıbı efekt vermişler ve umarım oyun kendını tekrar etmez

ByGus
8 Haziran 2019 23:55

Valla bir umut izledim ama gördüklerimi çok beğenmedim. Yani ışın kılıcı gibi bir silah kullanıp da düşmana vurunca kesip ikiye bölmek yerine sadece ateşle yakmışsın gibi sarı sarı boya yapmalarını hiç ama hiç beğenmedim. FPS oyun yapmakta efsane olan adamlara TPS oyun yaptırmaları kötü olmuş bence. Video boyuncada öyle çok çeşitlik de yoktu. Respawn'a güvenim var ama bilemiyorum sevemedim gördüklerimi. Birde EA bunları zaten oyuna getirerek satın aldı. Oyun çok zorlama hissettirdi. Ortalama bir şey çıkacak sanırım.

Grimm
8 Haziran 2019 21:18

Sürekli izlerken aklıma Sekiro geldi, dövüş sisteminin oluru var gibi. Işın kılıcı düelloları bol olur umarım. Jedi Academy'nin yanından geçsin o da yeter. Respawn'a güvenimiz tam.

yeknesak
8 Haziran 2019 21:15

Başta gameplay biraz scripted hissettirdi ama izledikçe fenada gözükmüyor. Bana witcherı hatırlattı, tuşa abanıp animasyonun gerçekleşmesini izliyorsun. Hikayeyi es geçmez, karakterin oynayışını yetenek ağacıyla çeşitlendirirseler bence fena bir oyun olmayacak gibi duruyor.

waltran
8 Haziran 2019 20:55

abi bütün sunum çöp olabilir mi ya. aşağıda sokak düğünü var daha canlı :D

HakanYILDIZ
8 Haziran 2019 20:51

Ne yapıp ne edip, şu geri zekalı Star Wars Story Group'a kafa tutup düzgün bir hikaye ortaya koymalı Respawn. Battlefront II'deki beyinsizce yazılmış, öpüşme ile biten rezalet hikayeyi unutturmalılar. Titanfall 2 hikaye açısından muazzamdı. Respawn hikayeyi de kotarırsa -oynanış keyifli duruyor zaten- klasikleşecek bir oyun olabilir. Aksi halde 2 seneye unuturuz.

mserhatsari
8 Haziran 2019 20:29

Combat, Witcher kadar basit ve tekdüze olacak gibi duruyor. Hikaye ve evren güzel olursa zevk alarak oynarız, onlar da sıradan olursa sadece son zamanlarda çıkan daha iyi bir sw olmadığı için, hızlıca bitirip sonra hızlıca unuturuz gibime geliyor.

waltran
mserhatsari
8 Haziran 2019 21:16

witcher kadar basit ve tekdüze derken biraz daha açabilir misiniz? yrden bile tek başına bir çok oyunu ezmeye yeter...

lalamla
waltran
9 Haziran 2019 09:53

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

mserhatsari
waltran
8 Haziran 2019 21:35

Bence Witcher'ı Witcher yapan şey combat değil. Hikayelerin ve karakterlerin kaliteli işlenişi, evreninin canlılığı. Combat sign ile renklendirilebiliyor buna lafım yok da, oyun seni sign kullanmaya itmiyor bile. Death March da olsa basic attack ve parry ile oyunu rahatça bitirebiliyorsun. Düşmanlar seni şaşırtmıyorlar, saldırı sırasını anladığın anda tekrar etmeye başlıyorlar, witcher'a dair combatin zevk verdiği tek nokta Geralt'ı oynuyor olmak oldu, naçizane.


xlight007
8 Haziran 2019 20:27

çöp lan çöp o kadar sıkıcı ki oynayışı force unleashed den kötü uzuv kafa koparamıyorsak ne anlamı var ışın kılıcların eski 20 yıllık jedi academy ve jedi outcast oyunlarında bile vardı bu özellik disney yine yapmış yapacağını

Akcan
xlight007
9 Haziran 2019 15:01

Çok kötü olmamış , force unlleashed mükemmel kalıyor bunun yanında bu haliyle


waltran
xlight007
8 Haziran 2019 21:17

gore seçenek olarak eklenmeli oyuna... ışın kılıcıyla vuruyorsun adam yere tek parça düşüyor, öyle bir star wars evreni yok abi.. insanların ışın kılıcını sevilmesinin nedeni zaten bu kadar iyi kesebiliyor olması onu kaldırırsan ne kaldı geriye


Liorweth
8 Haziran 2019 20:24

Ben beğendim mi beğenmedim mi anlayamadım. Işın kılıçları karşı karşıya gelince ne oluyor? Onu gösterseler güzel bir hype alabilirlerdi belki de böyle yavan sanki :/

yusufulas
8 Haziran 2019 20:20

Çok mu güzel olmuş bana mı öyle geldi? :) Uzun zamandır düzgün Star Wars oyunu görememekten olabilir. :)

E-VrL
yusufulas
8 Haziran 2019 20:24

Kendi adıma bir umutla bekliyorum. Umarım hayal kırıklıkları listesine değil de sonunda oldu dediğimiz oyunlar listesine yazdırır adını :)


Berkay Dursun
8 Haziran 2019 20:20

Oyun büyük oranda sıkıntıları var gibi duruyor ama tabi ki bu aptal yorum sisteminde uzun uzadıya metin döşemek istemiyorum bununla ilgili :)

yeknesak
Berkay Dursun
9 Haziran 2019 00:59

Login sürekli boşa düştüğüne göre gün içinde güncelleyip resetliyor siteyi. Görünürde bi değişiklik olmadığına göre hala hataları çözüyorlar. Son raporun üzerinden neredeyse bir ay olacak. Bu kadar problemi olan bi sistemi betadan çıkarmak çok yanlış bi karar oldu bence. Yorum sistemi gelişse dahi yeni sıkıntılarla bu süreç epey sürecek gibi.


sSnake
Berkay Dursun
9 Haziran 2019 00:09

Aptal yorum sistemi deyince eksi basılıyor sanırım ama sistemin gerzek bir şey olduğu gerçeği değişmiyor maalesef. Gönül isterdi ki üzerine aylar geçen bir yorum sisteminde en azından temel özellikler olsun. Yoksa site beta sürecinden yayına girmeye neden bu kadar acele etti ki.

waltran
sSnake
9 Haziran 2019 23:37

yorum sistemini eleştirmek başka, yorum sistemini beğenmediği için yorum yazmayacağını "yorum yazarak" belirtmek başka...

Bestespiller
sSnake
9 Haziran 2019 18:20

Diğer site o kadar patlamıştı ki bu siteye geçilmesi zaruri hale gelmişti bence. Ayrıca evet yorum sisteminin baya bir eksiği var ancak bunu önüne gelen her yoruma yazmak oldukça itici geliyor bana. Yani üç yazdın beş yazdın ama tamam yahu evet bozuk sistem ama sen her yere yazınca bir şey değişmiyor. Muhtemelen sistemi toparlamak için uğraşıyorlar şu an. Ama ben her haberin altında siteye laf eden yorumlar görmekten bıktım.

Kemal Karslı
sSnake
9 Haziran 2019 17:06

Bu anonimliğin verdiği gaz olsa gerek. Nasıl gerçek hayatta online mecrada millete sallanıldığı gibi yüzüne söylemeye cesaret edemiyecek şeyler yazanlar olduğu gibi burda da eksi oy atanlar gözükse inan bir tanesi basmaz o tuşa. Ben buna anonim cesareti diyorum boş insanlar sürüsü. Buraya dadanmış olmaları üzücü.

Berkay Dursun
sSnake
9 Haziran 2019 02:39

Emek var emekçi tayfa eksi basanlar çok mühim değil. Bu tayfanın var olduğu bir medeniyette emek verilmiş bir işin böyle patlak olması garipsenemez zaten. Hakkını aramak kültürümüzün yapı taşlarından birisi olsa insan böyle yarım yamalak bir yazılımı insanlara sunmaya utanır.


E3 2019 - EA Konferansını Buradan Takip Edebilirsiniz

EA Play ile başlıyoruz

E3 2019 - EA Konferansını Buradan Takip Edebilirsiniz

Red Dead Online’da Battle Royale Modu Da Olacağı İddia Ediliyor!

Biz de diyorduk Red Dead Redemption 2'de ne eksik, battle royale moduymuş!

Red Dead Online’da Battle Royale Modu Da Olacağı İddia Ediliyor!

Ön Uyarı: Yazı ziyadesiyle sarkastik cümleler içerebilir!

Red Dead Redemption 2 pek çok oyuncu tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı malumunuz, büyük bir hayran kitlesi olduğunu söylersek herhalde yanlış olmaz. Ama ondan daha çok sevilen şeyi sorsanız saniye sektirmeden veririm cevabı: Tabii ki Battle Royale! Rockstar da bu gruptaki oyuncuların boynunu bükük koymamak için, Red Dead Online'a bir battle royale modu eklemiş olabilir!

Twitter'da "illogical Mods" rumuzlu bir kullanıcının yaptığı paylaşımlara göre Red Dead Online'ın modları arasında bir de battle royale modu yer alıyor.

İddia edildiğine göre; "Make It Count" adlı bu modda 32 oyuncu, kısıtlı silah ve cephane ile birbirlerini alt etmeye çalışacaklar. Mod 3 bölgede geçecek; bu bölgeler Strawberry, Stillwater Creek ve Tall Trees olacak. Battle royale modlarından alıştığımız üzere daralan bir alan olacak ve oyuncular bu alanın içinde kalıp diğerlerini alt etmeye ve ayakta kalan son kovboy olmaya çalışacaklar. 

Beta süreci dün itibariyle başladı. Dolayısıyla bu iddiaların doğru olup olmadığını pek yakında öğreneceğiz. Söz sizde sevgili Oyungezerler!

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Steam İleride Muhtemelen Böyle Görünecek

Pek de güzel değil gibi

Steam İleride Muhtemelen Böyle Görünecek

Steam'in arayüzü çok uzun zamandır aynı, sıklıkla da Valve'ın arayüzü değiştirmek için çalışmalar yaptığını duyuyoruz ama değişen bir şey olmuyor. Valve 2017'nin Temmuz ayında yaptığı sunumda Steam'in geleceğine dair planladığı yenilikleri anlatırken "Steam arayüzünü daha modern, daha doyurucu bir şekle büründüreceğiz" diyordu.

O zamanlar paylaşılan iki de görsel vardı, bunları ilgili haberimizde görebilirsiniz. Bu iki görsel de bence son derece iyiydi ve şahsen Steam'in özellikle de oyun sayfalarının öyle görünmesini isterdim. Ancak SteamDB ve Steam Status'un yaratıcısı Pavel Djundik'in paylaştığı görsel bu fikirlerden vazgeçilip farklı bir tasarıma gidildiğini gösteriyor. Djundik'in paylaştığı görsel Valve bu yıl ocak ayında yaptığı sunumdan alınmış.

steam-new

Resme eşlik eden slaytta da öne çıkarılan noktalar anlatılmış. "Zengin içerik gösterimi, ekran görüntüleri, çizimler, rehberler, başarımlar, rozetler, eşyalar vs vs" diye bildiğimiz şeyler yazıyor zaten.

Görseldeki Rainbow Six Siege sayfası bana çok da güzel gelmedi. Oyunun sayfasında neden doğrudan başkalarının çektiği resimleri görmek isteyeyim ki? Umarım son hali böyle olmaz diyeceğim ama son yapılan sunumda bu tasarıma ağırlık verdiklerine göre önümüzdeki dönemde karşımıza çıkacak yeni arayüz muhtemelen böyle görünecek.

Steam İleride Muhtemelen Böyle Görünecek

Pek de güzel değil gibi

Steam İleride Muhtemelen Böyle Görünecek

Steam'in arayüzü çok uzun zamandır aynı, sıklıkla da Valve'ın arayüzü değiştirmek için çalışmalar yaptığını duyuyoruz ama değişen bir şey olmuyor. Valve 2017'nin Temmuz ayında yaptığı sunumda Steam'in geleceğine dair planladığı yenilikleri anlatırken "Steam arayüzünü daha modern, daha doyurucu bir şekle büründüreceğiz" diyordu.

O zamanlar paylaşılan iki de görsel vardı, bunları ilgili haberimizde görebilirsiniz. Bu iki görsel de bence son derece iyiydi ve şahsen Steam'in özellikle de oyun sayfalarının öyle görünmesini isterdim. Ancak SteamDB ve Steam Status'un yaratıcısı Pavel Djundik'in paylaştığı görsel bu fikirlerden vazgeçilip farklı bir tasarıma gidildiğini gösteriyor. Djundik'in paylaştığı görsel Valve bu yıl ocak ayında yaptığı sunumdan alınmış.

steam-new

Resme eşlik eden slaytta da öne çıkarılan noktalar anlatılmış. "Zengin içerik gösterimi, ekran görüntüleri, çizimler, rehberler, başarımlar, rozetler, eşyalar vs vs" diye bildiğimiz şeyler yazıyor zaten.

Görseldeki Rainbow Six Siege sayfası bana çok da güzel gelmedi. Oyunun sayfasında neden doğrudan başkalarının çektiği resimleri görmek isteyeyim ki? Umarım son hali böyle olmaz diyeceğim ama son yapılan sunumda bu tasarıma ağırlık verdiklerine göre önümüzdeki dönemde karşımıza çıkacak yeni arayüz muhtemelen böyle görünecek.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Steam İleride Muhtemelen Böyle Görünecek

Pek de güzel değil gibi

Steam İleride Muhtemelen Böyle Görünecek

Steam'in arayüzü çok uzun zamandır aynı, sıklıkla da Valve'ın arayüzü değiştirmek için çalışmalar yaptığını duyuyoruz ama değişen bir şey olmuyor. Valve 2017'nin Temmuz ayında yaptığı sunumda Steam'in geleceğine dair planladığı yenilikleri anlatırken "Steam arayüzünü daha modern, daha doyurucu bir şekle büründüreceğiz" diyordu.

O zamanlar paylaşılan iki de görsel vardı, bunları ilgili haberimizde görebilirsiniz. Bu iki görsel de bence son derece iyiydi ve şahsen Steam'in özellikle de oyun sayfalarının öyle görünmesini isterdim. Ancak SteamDB ve Steam Status'un yaratıcısı Pavel Djundik'in paylaştığı görsel bu fikirlerden vazgeçilip farklı bir tasarıma gidildiğini gösteriyor. Djundik'in paylaştığı görsel Valve bu yıl ocak ayında yaptığı sunumdan alınmış.

steam-new

Resme eşlik eden slaytta da öne çıkarılan noktalar anlatılmış. "Zengin içerik gösterimi, ekran görüntüleri, çizimler, rehberler, başarımlar, rozetler, eşyalar vs vs" diye bildiğimiz şeyler yazıyor zaten.

Görseldeki Rainbow Six Siege sayfası bana çok da güzel gelmedi. Oyunun sayfasında neden doğrudan başkalarının çektiği resimleri görmek isteyeyim ki? Umarım son hali böyle olmaz diyeceğim ama son yapılan sunumda bu tasarıma ağırlık verdiklerine göre önümüzdeki dönemde karşımıza çıkacak yeni arayüz muhtemelen böyle görünecek.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Steam İleride Muhtemelen Böyle Görünecek

Pek de güzel değil gibi

Steam İleride Muhtemelen Böyle Görünecek

Steam'in arayüzü çok uzun zamandır aynı, sıklıkla da Valve'ın arayüzü değiştirmek için çalışmalar yaptığını duyuyoruz ama değişen bir şey olmuyor. Valve 2017'nin Temmuz ayında yaptığı sunumda Steam'in geleceğine dair planladığı yenilikleri anlatırken "Steam arayüzünü daha modern, daha doyurucu bir şekle büründüreceğiz" diyordu.

O zamanlar paylaşılan iki de görsel vardı, bunları ilgili haberimizde görebilirsiniz. Bu iki görsel de bence son derece iyiydi ve şahsen Steam'in özellikle de oyun sayfalarının öyle görünmesini isterdim. Ancak SteamDB ve Steam Status'un yaratıcısı Pavel Djundik'in paylaştığı görsel bu fikirlerden vazgeçilip farklı bir tasarıma gidildiğini gösteriyor. Djundik'in paylaştığı görsel Valve bu yıl ocak ayında yaptığı sunumdan alınmış.

steam-new

Resme eşlik eden slaytta da öne çıkarılan noktalar anlatılmış. "Zengin içerik gösterimi, ekran görüntüleri, çizimler, rehberler, başarımlar, rozetler, eşyalar vs vs" diye bildiğimiz şeyler yazıyor zaten.

Görseldeki Rainbow Six Siege sayfası bana çok da güzel gelmedi. Oyunun sayfasında neden doğrudan başkalarının çektiği resimleri görmek isteyeyim ki? Umarım son hali böyle olmaz diyeceğim ama son yapılan sunumda bu tasarıma ağırlık verdiklerine göre önümüzdeki dönemde karşımıza çıkacak yeni arayüz muhtemelen böyle görünecek.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

İnteraktif bir deneyim

Minecraft: Story Mode, Netflix'te Yayımlandı

Minecraft: Story Mode, Netflix üzerinden yayımlandı. Telltale Games'in aynı isimli episodik oyunu neredeyse her platformda boy göstermiş; PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Switch, Wii U ve Apple TV'de yayımlanmıştı.

Buna oyun veya dizi demeyelim de interaktif deneyim diyelim isterseniz. Minecraft: Story Mode'u 'izlerken' çoğu yerde seçimler yapıyor ve hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Eğer Netflix'i bilgisayarda açtıysanız fareyle seçeneğe tıklayarak, akıllı telefon veya tabletlerde ekrana dokunarak, konsollarda gamepad yardımıyla, akıllı televizyonlarda ise kumanda ile seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Dizinin başında verdiğimiz ilk karar zaten ana kahramanımız Jesse'nin erkek mi yoksa kadın mı olacağı, ama ten rengini seçme opsiyonunu koymamışlar.

Minecraft: Story Mode normalde sekiz bölümden oluşuyordu ama Netflix'te gördüğüm kadarıyla sezon beş bölümden oluşacak. İlk üç bölüm şu an oynanabilir durumda, son iki bölüm ise 5 Aralık'ta yayımlanacakmış.

netflix-minecraft

Dizinin seslendirmeleri gayet iyi olmuş ama altyazının pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Türkçe dublaj ile altyazı birlikte açarsanız ciddi derecede farklı olduklarını zaten göreceksiniz. Aslında dizinin orijinal sesleri de çok iyi, seslendiren kadrosunda Patton Oswalt, Catherine Taber, Ashley Johnson gibi isimler var. Artık bu noktada tercih size kalmış tabii.

Parolamı Unuttum