E3 2019'da GTA 6 Veya Bully 2'nin Duyurulabileceği İddia Ediliyor

İnansak mı inanmasak mı?

Rockstar Games'in halihazırda ilan edilmiş bir oyunu bulunmasa da geliştirmekte oldukları oyunlar hakkındaki iddialarla sürekli olarak gündeme gelmeyi başarıyorlar. 

Geçtiğimiz haftalarda, eski çalışanlarının özgeçmişlerinde paylaştıkları bilgilerle, henüz duyurulmamış birden çok oyun üzerinde çalıştıkları ileri sürülmüştü. Şimdi de bu iddialara bir yenisi eklendi, o duyurulmamış oyunlardan birisinin E3 2019'da duyurulacağı iddia ediliyor.

Bu seferki kaynak Take-Two Interactive'de çalıştığı iddia edilen ThirdeyeReddit rumuzlu reddit kullanıcısı. Bahse konu kullanıcı, Rockstar'ın henüz ilan edilmemiş bir oyun için bir açılış sayfası (landing page) üzerinde çalıştığını ve bu oyunu E3'te göstermeye hazırlandığını söylemiş. 

Eğer denildiği gibi Rockstar tarafından bir oyun duyurulacaksa, akla gelen ilk ihtimaller Grand Theft Auto 6 ve Bully 2 oluyor haliyle. Her iki oyunla ilgili olarak aylardır iddialar ortaya atılıyor, haberler yapılıp duruyor zaten. Dolayısıyla bu oyunlardan birisinin yakında duyurulması çok şaşırtıcı olmaz. Ama Rockstar böyle bir duyuruyu E3 programı kapsamında mı yapar, söylemek zor.

Her zaman olduğu gibi bu haberlere gayet temkinli yaklaşıyoruz. Ama söz konusu Rockstar olunca da kayıtsız kalınamıyor işte, ne yapalım :) Önümüzdeki günlerde gelebilecek resmi duyuruyu merakla bekliyoruz. Çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
BarisKayatekin
14 Mayıs 2019 11:27

%100 yalan çünkü senelerdir Rockstar oyunlarını e3te tanıtmıyor, duyurmuyor. En sessiz en sedasız en oyunsuz en kurak günleri seçer Rockstar bir oyun duyurcağı zaman. Aylarca bir teaser kırıntısı için bekletir.Sonra ufak ufak görüntüler paylaşır.Sonra trailer-gameplay karışımı ve asla herşeyi göstermeyen tanıtımları gelir.Sonra çıkış tarihini verir ama o tarihte asla çıkarmaz mutlaka erteler, sonra o çıkış tarihi gelir gene erteler, sonra o oyun çıkar ve çıktığı yılın efsanesi olur.Rockstar'ı artık iyi tanıyoruz, E3te bişey beklemeyin derim :)

Salazar
BarisKayatekin
15 Mayıs 2019 13:49

Aynısını düşünüyordum çok iyi özetlemişsin :D


Mehmet
13 Mayıs 2019 22:44

Bully 2 gelir insallah. Gerci Gta 6 eğer Vice cityde gececekse asla hayır demem.Bu arada disqusda bildirim alıyorduk, bu yeni sistemde öyle bişey varmı? yazdıgımıza cevap gelirse bildirim alıyor muyuz?

Ghost AssassiN
Mehmet
14 Mayıs 2019 19:50

Disqus'ın birçok işlevi vardı, umarım ona yakın bir sistem yapabilirler, yoksa zarar!


ilke_kurtlutepe
Mehmet
14 Mayıs 2019 10:10

Henüz bildirim yok, acilen gelmesi gerekiyor bence.


Ghost AssassiN
13 Mayıs 2019 22:31

Edit: GTA 6 kârdan çok, olası kârın önüne geçebilecek bir oyun olur şimdilik.O yüzden en az bir yıl sonra duyurabilirler GTA 6'yı, ama o bile bana uzak bir ihtimal gibi geliyor.Muhtemelen uzun süredir bahsedilen Bully 2'yi çıkarmayı planlıyorlardır.

sSnake
Ghost AssassiN
14 Mayıs 2019 09:20

Her seferinde şu dünyada herhalde bir ben kaldım Gta5 almayan diyorum ama gel gör ki her indirimde yok satıyor oyun. Şimdi bile 'Premium Online Edition & Whale Shark Card Bundle' paketi en çok satanlarda zirvede. Neyin kafası bu diye sormadan edemiyorum. Açıkçası bu saatten sonra maddi olarak R* destekleyeceğimi düşünmüyorum. Adamlar dünyadaki bütün insanlığı doyuracak zenginliğe erişti bu kadar destek yeter.

lastcaliente11
sSnake
16 Mayıs 2019 23:04

valla ben lise 3 gibi almıştım indirimle şuan üniversite 2 bitecek , ki oyunu bırakma sebebim oyunun artık iyice bodozlamış bir online kitlesi vardı iyice kalitesiz olmuştu herkes hileydi ve süpersonik tank arabalarla milleti haklıyorlardı.

Burak Güney
sSnake
15 Mayıs 2019 03:36

Ben de almadım hatta en son alacaktım ps4 için 90 liraydı dediğin paket , sonra almadım :D

Decypher
sSnake
14 Mayıs 2019 09:26

Gta5'i henüz almamış olan en az iki kişiyiz :)


NcZ
Ghost AssassiN
14 Mayıs 2019 07:29

Edit: Manhunt 3?! Trump yönetiminde çıkarmak delilik olur herhalde.=]


Mr.Pickle
13 Mayıs 2019 21:32

Bildiğim kadarıyla Rockstar'ın E3'de duyurduğu son oyun GTA 4'tü. Yani E3'te oyun duyuracaklarını hiç sanmıyorum. Eğer yakın zamanda bir oyun duyuracaklarsa da bu oyun GTA 6 olmaz çünkü GTA V hem hala çok satıyor hem de oyuncu sayısı yüksek. Ayrıca RDR2'nin çıkalı daha 6-7 ay oldu ve PC için henüz çıkmadı.

skyfall
13 Mayıs 2019 20:17

GTA 6'nın gereği yok şimdilik, Bully 2 gelsin yeter.

Parolamı Unuttum