EA Play'in Steam Çıkış Tarihi Belli Oldu

Fiyat değişecek mi acaba?

Electronic Arts geçtiğimiz gün Access abonelik sistemlerine tek bir isim altında birleştirmiş ve yeni sistemin ismini de EA Play olarak açıklamıştı. Hal böyle olunca Steam'de çıkışını yapmaya hazırlanan EA Access'in de ismi değişmiş oldu. Bu değişiklikle birlikte EA Play'in çıkış tarihi de açıklandı: 31 Ağustos.

Geçen günlerde Steam sayfası açılan EA Play'in aylık 12, yıllık 65 liralık abonelik ücretinin gayet uygun olduğunu daha önceki yazılarımızda da belirtmiştik. Normalde EA oyunları Steam'de bölgesel fiyatlandırma kullanmadığından bu fiyatlar şaşırtıcıydı, çünkü bundan önce Origin Access kullananlar euro karşılığı ödeme yapıyordu ve fiyatı da aylık 4 euro idi. Bugünkü kurla yaklaşık 35 liralık bir fiyatı vardı yani.

Umuyoruz ki EA Play isim değişikliğinin ardından önceden açıklanan fiyatta da bir değişiklik yaşanmaz, çünkü EA Play Steam sayfasında fiyata dair açıklama kısmı kaldırılmış durumda. EA.com'daki EA Play sayfasının Türkçe versiyonu bulunmadığından fiyatı teyit etmek de mümkün olmadı haliyle.

Bu konuda bir değişiklik olup olmayacağını çok yakında göreceğiz ama umarım korktuğumuz başımıza gelmez diyelim.

YORUMLAR
SKYXEM
19 Ağustos 2020 16:52

Biraz fazla iyimser bir yaklaşım olucak ama EA Play Proyu getirmeyi düşünüyorlarsa da kaldırmış olabilirler. Çünkü ingilizcesinde de fiyat bilgisi bulamadım.

sSnake
19 Ağustos 2020 14:08

Fiyat bilgisi kaldırıldıysa kesin artacak. 

theL0rdofnoob
19 Ağustos 2020 13:22

Fiyatı artıcak gibi :(

Parolamı Unuttum