EA, Star Wars: Squadrons'a ''Servis Oyunu'' Muamelesi Yapmayacak

Çıkışın ardından DLC beklemeyin!

Oyun dünyasının son model servis tipi oyunu Marvel's Avengers olmuş ve oyun eleştiri oklarının odağında kalmıştı. Uzun süredir yeni Star Wars oyunu üzerinde çalışan EA'in, Squadrons adı verilen ve uzay savaşlarını konu olacak oyununa da benzer bir muamele yapılacağına inanılıyordu. Fakat EA'in planları arasında böyle bir şey yok.

Upload VR ekibine konuşan proje yönetmeni Ian Fraizer, Star Wars: Squadrons'un çevrimiçi çoklu oyuncu odaklı olmasına rağmen bir servis oyunu olarak tasarlanmadığını açıklamıştı. Oyunun çıkış yapması ile birlikte Squadrons'a daha fazla içerik eklemeyeceklerini belirten Fraizer, yine de "asla, asla demeyin" ifadelerini kullanmayı da ihmal etmemiş.

Oyunun 40 dolarlık fiyatına vurgu yapan yönetici, "ödediğiniz şeyi alacaksınız" diyerek yeni nesil oyunlara gönderme yapma fırsatını da kaçırmamış. Gerçi EA'in bu konudaki hareketlerini hepimiz çok iyi hatırlıyoruz diye düşünüyorum...

Kısacası oyunun çıkış yapmasının ardından geliştirici sunuculara sadece destek vererek Squadrons'a sırtını dönecek gibi görünüyor. Şimdilik yeni haritalar ya da oyun modları beklememekte fayda var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum