Echo, Legion'ı Son Anda Geçerek Amirdrassil Raid'in Temizleyen İlk Lonca Oldu

World of Warcraft'ta bir yarış daha sona erdi

World of Warcraft'ın en yeni raid'i olan Amirdrassil'i dünyada ilk temizleyen lonca olma yarışı müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Yarışı Legion'ın kazanacağı düşünülürken Echo zoru başardı ve Legion'ın saatler önünde Fyrakk the Blazing'i alt ederek bu unvanı kapmayı başardı.

Amirdrassil raid'inde 9 boss bulunuyor ve aslında asıl yarış son bosslara gelen kadar başlamıyor. Raid'deki son üç bossa baktığımızda Smolderon ve Tindral Sageswift'i ilk olarak Legion kesmiş, Echo ikincilikte kalmıştı.

Özellikle de Tindral son yıllarda iki loncayı en çok zorlayan "sondan bir önceki bosslardan" biri olmayı başarmıştı.

Liquid Tindral'i öldürmek için tam 435 deneme yaptı. Sonrasında Fyrakk'ı denemeye başladılar ve Blizzard da Fyrakk'ı gerçek zamanlı olarak değiştirmeye başladı. Bazı yetenekleri nerflendi, bazıları bufflandı. Bu sırada Echo da 399 deneme sonrasında Tindral Sageswift'i öldürdü ve iki lonca arasında amansız bir Fyrakk savaşı başladı.

Blizzard bu sırada Fyrakk savaşıyla ilgili düzenlemeler yapmaya devam etti, örneğin ikinci fazdaki Colossus sağlığı %12 azaltıldı. Bu gibi nerfler loncaların daha hızlı ilerleme kaydetmesini de sağladı. Dün de Fyrakk'ın genel sağlığı 1.54 milyardan 1.48 milyara (%4 azalma) düşürüldü ve bunun hemen ardından da Echo, Fyrakk'a son darbeyi vurdu.

Echo, Fyrakk'ı 344 denemede kesmeyi başardı. Liquid de bundan birkaç saat önce 463 deneme sonucunda Fyrakk'ı indirdi ve dünya ikincisi oldu.

Aşağıdaki heyecanlı videoda Echo'nun birkaç düşük % wipe'ı ve sonrasında kill denemesi mevcut. Yaşadıkları sevinç görülmeye değer.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum