eFootball 2022 Yeni Sezon İçin Dört Gün Çevrimdışı Kalacak

10 dakikalık tek kişilik maç modu geliyor

Konami'nin yeni nesil futbol oyunu eFootball 2022, epey sancılı bir başlangıç ile hayatımıza girdi. Ücretsiz olarak oynanabilen oyunda şu an için oynanabilir olan iki mod var. İlki tek kişilik veya yerel multiplayer formatıyla oynayabileceğimiz hazırlık maçları diğeri ise Dream Team moduyla birlikte kendi kadromuzu oluşturduğumuz oyunun esas alanı. Yeni bir güncellemeyle birlikte ikinci sezona başlamaya hazırlanan eFootball, Twitter üzerinden yeni sezon duyurusunu paylaştı.

İkinci sezon öncesi dönemi ve bakım sürecini anlatan Konami'nin duyurusu şu şekilde;

"1. sezonun etkinlikleri ve kampanyaları sona eriyor. Bugün ikinci sezon için sezon öncesi dönemi başlatıyoruz.

Versiyon 1.1.0 güncelleştirmesiyle birlikte çevrimiçi maçlardaki kazanma/kaybetme kararlarını geliştirip, sunucu kapasitemizi arttıracağız. Ayrıca önümüzdeki dönemde konsol ve mobil için data paylaşımı gibi yeniliklerin hazırlıklarını yapacağız.

Bakım süreci 30 Mayıs - 2 Haziran günleri arasında olacak. Bu bakım süreci boyunca bazı ligler ve takımlarla birlikte hazırlık maçları oynanabilir olacak. Ayrıca Beginner zorluk seviyesi ve 10 dakikalık maç süresi de oyuna eklenecek.

Bakım süreci tamamlandıktan sonra ise 16 Haziran günü ikinci sezon başlayacak ve çeşitli oyun içi etkinliklerle geliştirilecek. Daha fazla detayı resmi internet sitemiz ve Twitter hesabımızdan duyuracağız.

Bu uzun bakım süreci boyunca yaşayacağınız rahatsızlık yüzünden şimdiden özür dileriz ve gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz."

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında çıkış yapan eFootball, geçen ay 1.00 güncellemesine kavuşup biraz daha iyi bir yolda ivme kazanmıştı. Umarım 1.10 güncellemesi daha da üzerine koyar ve futbol adına daha eğlenceli bir yaz dönemi geçirebiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum