Efsane Anime Cowboy Bebop'un Netflix Uyarlamasının Başrolleri Belli Oldu!

Seçimler çok iyi görünüyor

Tüm zamanların en popüler ve en sevilen animelerinden biri olan Cowboy Bebop yakında Netflix ekranlarında live-action dizi olarak karşımıza çıkacak. Animenin hayranları büyük merakla dizinin başrolleri için seçilecek isimleri bekliyordu ve Netflix dün attığı bir tweet ile bu isimleri açıkladı.

Cowboy Bebop'ın başrollerinde kelle avcılarının lideri Spike Spiegel rolünde John Cho (Star Trek, The Exorcist, Searching), Spike'ın ortağı, eski uzay polisi Jet Black rolünde Mustafa Shakir (Luke Cage, The Deuce), dolandırıcı Faye Valentine rolünde Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom) ve Spike'ın eski ortağı, yeni rakibi Vicious rolünde ise Alex Hassell'i (Suburbicon) izleyeceğiz.

bebop-cast-1

Kadro seçimine gelen ilk tepkiler son derece olumlu, ben de bu seçimleri oldukça beğendiğimi söylemeliyim. Her ne kadar Netflix live-action anime uyarlamaları konusunda şimdilik pek de bir başarı elde edememiş olsa da (lütfen bana Death Note demeyin), Cowboy Bebop gibi önemli bir isimde hata yapabileceklerini sanmıyorum.

Cowboy Bebop'un Netflix versiyonu 10 bölümden oluşacak. İlk iki bölümün yönetmeni ise Luke Cage ve Daredevil dizilerinden de tanıdığımız Alex Garcia Lopez.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum