Eiyuden Chronicle, Kickstarter Kampanyasında 3,2 Milyon $’a Ulaştı

Star Citizen’ın indie şubesi mi olacak :)

Rabbit & Bear Studios -ki kendileri Suikoden’in yapımcılarının oluşturduğu bir stüdyo olur – geçtiğimiz ay Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes adlı bir oyun üzerinde çalışmakta olduklarını ilan ederek bunun için bir Kickstarter kampanyası başlatmışlar ve sadece birkaç saat içerisinde hedefledikleri miktara ulaşmayı başarmışlardı.

Kampanya halen devam etmekte ve destek konusunda da yeni eşikler aşılmakta. Halihazırda 3,23 milyon $ gibi bir destek alan oyun, bu sayede yeni içeriklere de kavuşacak. Takipçilerin oyladıkları yeni bir kahramnın yanında “flag design mode” da ekleniyor oyuna.

Ayrıca bunlar dışında da bazı eşik değerler belirlenmiş durumda. 3,25 milyon $ seviyesi geçildiğinde (-ki bu miktara çok yakın oldukları görülüyor), “Another Story: Marisa” adlı bir ek paket için de kapı aralanmış olacak; oyunun destekçileri bu ek pakete ücretsiz olarak sahip olacaklar. 3,325 milyon $ ile yeni bir çiftlik sisteminin kilidi açılmış olacak. 3,425 milyon $ düzeyinde “I Challenge You!” ve 3,6 milyon $ düzeyinde ise “All Hands on Deck” adlı hedeflere de ulaşılmış olacak, ama bunların içerikleri hakkında henüz bir açıklama yok. Oyunun Kickstarter sayfasında daha detaylı bilgilere ulaşmanız mümkün.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes’un; 2022 Güz aylarında PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve Nintendo Switch için çıkış yapması planlanıyor. O zamana kadar destek miktarında hangi düzeylere ulaşır sizce? Ne dersiniz, Star Citizen’in indie şubesi olur mu :)

YORUMLAR
zikinu
20 Ağustos 2020 14:36

Ya üzmek istemem ama Star Citizen'ın indir şubesi zaten Star Citizen...

Parolamı Unuttum