Elden Ring, 1 Yılda 20 Milyon Kopya Satmayı Başardı

Bu kadar ilgi, bu kadar övgü boşuna değil

Elden Ring; geçtiğimiz yılın en ses getiren oyunlarındandı. Sadece yılın oyunu ödüllerinde gösterdiği performansla değil, oyun severlerden gördüğü ilgiyle de bunu ortaya koymuştu zaten. Bir souls oyunu için beklentilerin çok üzerinde bir popülariteye ulaştığını söylemek mümkün. Bu durum, satış verileriyle bir kez daha teyit edilmiş durumda.

> Elden Ring - İnceleme

Elden Ring, geçtiğimiz yıl 25 Şubat’ta çıkış yapmıştı, yani yıl dönümüne birkaç gün kaldı. Bandai Namco ve FromSoftware tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, geride bırakılan bir yıllık dönemde gerçekten dikkat çekecek bir performans sergileyerek 20 milyon kopya satmayı başarmış bulunuyor.

Açıklamada, “Elden Ring’i tüm kalbiyle benimseyip oynayan bütün oyun severlere şükranlarımızı sunuyoruz. Gelecekte hayranlarımızın Elden Ring dünyasının keyfini çıkarmaları için çeşitli yollar geliştirmeye devam edeceğiz” deniliyor.

Buradan, nasıl bir anlam çıkarılır bilemiyorum, ama Elden Ring markasıyla işlerinin bitmediği anlaşılıyor -ki bu gayet güzel bir haber. Umuyorum önümüzdeki dönemlerde de kendisinden bol bol bahsedeceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum