Elden Ring Fragmanının Sızdığı İddia Ediliyor!

[Güncel] Kalitesi kötü olsa da izlemiş olduk

Güncelleme: Fragman parça parça da olsa sızmış durumda, birleştirilmiş halini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz:

-

VGC, Elden Ring fragmanının online sohbet gruplarında dolaşmaya başladığını ve kendilerinin de bu videoyu izlemelerine rağmen yasal nedenlerle paylaşamayacaklarını söyledi. "Bandai Namco confidential" ismiyle yayılan videoda bolca oynanış kısmı mevcutmuş, yani bunun oyunun gösterilmesi planlanan yeni fragmanı olduğunu söyleyebiliriz.

Haberde açıkladıkları kısma göre oynanış montajında Souls stili yakın dövüşleri görüyormuşuz, boss'lardan biri alev üfleyen bir ejderha ve büyük, kılıç kullanan bir düşmanmış. Ayrıca at sırtında savaş kısımlarına da yer verilmiş.

Fragmanda Elden Ring "Dark Souls, Bloodborne ve Sekiro'nun yaratıcılarının yepyeni bir fantastik aksiyon RYO" diye duyuruluyormuş.

Son birkaç gündür ortaya çıkan iddialar, oyunun bu ay içinde bir Xbox etkinliğinde gösterileceğinin söylenmesi, Microsoft'un bunu yalanlaması falan derken Elden Ring adına hareketli günler yaşıyoruz. Bu video sızdığına göre Bandai Namco da çok fazla beklemeden yeni fragmanı yayınlayacaktır diye düşünüyorum.

Jason Schreier de bu sızıntının üzerine "oyunu yakında göreceğimize dair kanıtım var derken tam da bunu kast ediyordum" diyor, yani bu fragman birilerinin uydurması değil.

Bakalım bu sızan videoyu bizler ne zaman görebileceğiz, Google'da Elden Ring aramaları şu an tavan yapmış olmalı.

YORUMLAR
Atlas Estrella
3 Mart 2021 01:07

Ya kardeşim ne spoiler meraklısı çıktı bu insanlar ya. Halbuki oyunu spoiler yemeden oynamamızı en çok isteyen Hidetaka'nın bizzat kendisi. Adam boşuna bu kadar saklamıyormuş demek oyunu.

Kaan
2 Mart 2021 06:02

Videoyu ilk izlediğimde tost makinesinden dark souls kaydı alınmış sandım. At süren adamı görünce dark souls olmadığını anladım ama halen kaydın tost makinesinden alındığını düşünüyorum. 

İses
2 Mart 2021 00:58

Souls borne tarzı oyunlardan bıltım artık gönül rahatlığıyla bir oyun oynamak istiyorum umarım dengelş zorluk sevşyesi olur.

sSnake
1 Mart 2021 18:55

Ne Jason Schreier'miş arkadaş ya her ota topa referans verip şişirmeyin şu adamı lütfen.

Feyling
1 Mart 2021 17:46

OOOOOHHHHHH

hadi bakalım hayırlısı

Parolamı Unuttum