Elden Ring Kutu Oyunu Oluyor; Kickstarter Kampanyası Yolda

Yeni bir rekor gelir mi?

Bandai Namco ve Steamforged Games, Elden Ring'i kutu oyunu yapmak için işbirliğine gidiyor. İkili daha önce de Dark Souls kutu oyunu için bir araya gelmişti; Steamforged ise daha önce Horizon Zero Dawn, Resident Evil, Monster Hunter gibi serilerin kutu oyunu uyarlamalarını hazırlamıştı.

Steamforged, çok yakında Elden Ring kutu oyunu için Kickstarter kampanyasına başlayacaklarını söylüyor. 1 ile 4 kişi arasında oynanabilecek olan oyunda The Lands Between'in ikonik bölgelerini ziyaret edebileceğiz.

Steamforged oyundaki savaşların zarsız olacağını, oyuncuların her karşılaşma için strateji kurup planlarını gidişata göre uyarlamaları gerekeceğini söylüyor. Duyuru metninde Godrick Soldier'ın ismi de geçiyor, Grafted King'in de.

Belki hatırlayanlarınız vardır, Steamforged 2018 yılında Dark Souls kutu oyunu için Kickstarter kampanyası başlatmıştı. Kampanya hedefine ne kadar sürede ulaşmışlardı biliyor musunuz? Sadece 3 dakikada! Kampanyanın hedefi 50 bin sterlin toplamaktı, kampanya sonunda toplanan para ise 3.7 milyon sterlindi :)

Acaba Steamforged Elden Ring ile bu rekoru kırabilecek mi, göreceğiz.

YORUMLAR
Pixlik
20 Eylül 2022 19:05

İyiki kickstarter var; gerek bandai namco olsun gerek SFG olsun böyle piyasanın yeni ve kaynağı olmayan girişimcilerini desteklenecekleri ortam sunuyorlar... sağ olsun milyon hatta milyar dolarlık firmalar bu sistemi olmayan ürün ile müşteri sağma makinesi olarak kullanmıyorda temiz bir piyasaya sahibiz...

Parolamı Unuttum