Elden Ring'i Kolaylaştıran Modların Sayısı Artıyor

Zora gelemem ama oyunu oynamak istiyorum diyorsanız

Elden Ring hiç şüphesiz kendisinden önceki Soulsborne oyunları gibi bir hayli zor bir oyun. Bakmayın siz Miyazaki'nin 'Elden Ring daha erişilebilir bir oyun olacak' dediğine, bırakın türe yabancı olanları, Souls oyunlarını yalayıp yutmuş oyuncuları bile zorlayacak kısımları var bolca. Ama bu demek değil ki oyunu kolaylaştırmak mümkün değil.

Elden Ring için yayınlanan çok sayıda mod var ve bunlardan bazıları da oyunun zorluğunu "suni" biçimde azaltmaya yarıyor.

Örneğin yeni yayınlanan Recover Runes Immediately Mod sayesinde öldüğünüz zaman rün kaybetmiyorsunuz, daha doğrusu öldüğünüz anda rünlerinizi geri kazanıyorsunuz diyelim. Böylece o değerli rünleri geri almak için öldüğünüz yere kadar tekrar ölmeden ulaşmanıza gerek kalmıyor.

Bir diğer oyunu ciddi kolaylaştıran mod ise oyuna 99 milyon rün ile başlamızı sağlıyor. Bu modu kullanırsanız zaten oyunda rün toplamayı asla dert etmezsiniz, karakterinizi de daha baştan aşırı güçlü hale getirebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra hala oyundan zevk alabildiğinizi iddia edebilir misiniz, orasını bilemem tabii.

ERRK (Elden Ring Regen on Kill) ismindeki mod ise düşmanları öldürdüğün zaman HP/SP/FP yenilemesi sağlıyor. Hatta isterseniz otomatik yenileme de açabiliyorsunuz. Bu mod diğerleri kadar kolaylaştıran bir mod olmasa da, iksirlere olan gereksinimi bir miktar azaltması sebebiyle yine de belli bir miktar kolaylık sağlıyor tabii ki.

Siz yine de gerçek bir Elden Ring keyfi yaşamak istiyorsanız bu tür cinliklerden uzak durun :)

YORUMLAR
Atlas Estrella
14 Mart 2022 19:20

Iıh, olmaz. Hidetaka istemez böyle şeyleri. Keza, ben de...

Parolamı Unuttum