Elden Ring'in Zorlu Boss'larından Radahn Yüzme Bilmiyormuş

Dikkat edin de suya düşüp boğulmasın

Radahn, Elden Ring'deki zorlu bosslardan birisi. Bir kere şimdiye kadar gördüğünüz tüm boss'lardan çok daha farklı bir ortamı var ve tüm savaş devasa bir arenada geçiyor diyebiliriz. Kendisiyle Redmane kalesindeki festivalde kapışıyoruz ve diğer NPC'lerin de yardımını almamıza rağmen heybeti ve gücü ile resmen benim diyen oyuncuya kök söktürüyor kendisi.

Ben Elden Ring'de 'varsayılan rotayı' takip etmediğimden Radahn'a çok erken gitmiştim. Stormveil Castle'ı temizledikten sonra Ranni'nin görev zincirine başladım ve kendimi bir anda Caelid'in güney doğusunda, Redmane festivalinde buldum. Tabii o seviyedeki bir karakter için Radahn gereğinden fazla güçlüydü ama hırs yaptım, saatlerimi (iki güne yayılmış biçimde) harcadım ve sonunda galip gelen taraf ben oldum. Ah keşke Radahn'ın yüzme bilmediğini bilseydim, o zaman işim çok daha kolay olurdu.

Twitter kullanıcısı izuoku_'nun paylaştığı taktiğe göre Radahn'ı haritanın etrafındaki denize düşürmek ve ölmesini sağlamak mümkün.

Radahn sağlığı %50'ye indiğinde gökyüzüne çıkıyor ve haritaya bir meteor gibi düşerek yeni faza geçiyor. İşte bu sırada haitanın köşesinde kendinize güzel bir yer bulursanız göktaşının indiği yer deniz oluyor ve Radahn üstünden şıpır şıpır sular damlayarak daha da öfkeli biçimde denizin içerisinden yükseleceği yerde ölüveriyor.

Daha önceki bir yamada Radahn'ın bazı yetenekleri yanlışlıkla nerflenmiş, sonrasında ise tekrar bufflanmıştı. Ama bu taktiği kullanarak o buffların da hiçbir işe yaramamasını garantilemiş oluyorsunuz.

Eğer siz de Radahn'da sorun yaşayanlardansanız bir yüzdürün bakalım kendisini.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum