Elder Scrolls Online: Dragonhold Çıktı, Bedava Oyun Haftası Başladı

Elder Scrolls dünyasına girmek için fırsat ayağınıza geldi

Elder Scrolls Online'ın iç içe geçen hikayelerden oluşan bir yıllık macerası Ejderha Mevsimi'nin final bölümü Dragonhold, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Mac için yayınlandı.

Dragonhold, Güney Elsweyr'de geçiyor. Üç özgün bitki örtüsü barındıran bu yeni bölge ayrıca yeni düşmanlar, görevler, Ejderha avları ve çok daha fazlasına da ev sahipliği yapıyor. Dragonhold'u 2.000 Crown (oyun parası) karşılığında veya ESO Plus'a üye olarak (bu üyelik oyunculara ilave avantajlar da sağlıyor) edinmek mümkün. 4.000 Crown karşılığında Dragonhold Koleksiyon Paketini açabilir, Efsanevi Ejderha Avcısı Binek ve dost hayvanı ile bir tomar Experience Scrolls kazanabilirsiniz.

Dragonhold'un çıkışıyla birlikte bedava oyun etkinliği de start almış oldu. 13 Kasım Çarşamba 18:00'e kadar devam edecek olan etkinlik süresince Elder Scrolls Online ana oyununu tüm platformlarda ücretsiz indirip oynayabilirsiniz, satın almanıza gerek yok.

Daha önceki bedava oyun etkinliklerine katılmış olan oyuncular maceralarına kaldıkları yerden devam ederken yeni ESO hesabı oluşturan oyuncular oyundaki Crown Store'da harcayabilecekleri 500 Crown da alacaklar.

Bedava Oyun sayfasını ziyaret ederek platformunuzu seçip maceranıza hemen başlayabilirsiniz

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum