Eli Roth'tan Oyunlu, Filmli Bir Korku Projesi Geliyor: Clownpocalypse!

Filmiyle, oyunuyla, dijital içerikleriyle komple paket

Cabin Fever, Hostel, Hostel 2, Knock Knock gibi başarılı yapımların yönetmenliğini de yapan korku sevdalısı Eli Roth, yepyeni bir seriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Clownpocalypse ismi verilen bu seride yalnızca film yok, bir AR oyunu, kısa dijital içerikler, ticari ürünler ve canlı etkinlikler de var! Yani Eli Roth bu seriyle birlikte mümkün olan tüm eğlence yollarını kullanarak sağlam ve korkutucusu bir marka yaratmanın peşinde.

Clownpocalypse'nin (ya da kabaca Palyaço Kıyameti de diyebiliriz) hikayesiyse özet olarak şöyle: Bir teknoloji firmasının dahi CEO'su son derece popüler olan bir sosyal medya fotoğraf filtresi yayınlar, bu filtreyi kullanan milyonlarca kişi de deli palyaçolara dönüşür. Bu pisliği temizlemek bir grup gence düşecektir, görevleri önce bu çılgınlığın ardındaki CEO'yu aşağı indirmek, sonra da dünyayı eski haline getirmektir.

Filmin senaryosunu Netflix'in başarılı yapımı Love, Death & Robots'ta da görev alan Philip Gelatt yazıyor ve yapımına da 2020'nin ilk çeyreğinde başlanacak.

Ancak filmden daha da ilgi çekici olanı, eşlik edecek olan AR oyun. Eli Roth, oyun, film ve canlı deneyimi tonunu hiç düşürmeden hazırladıklarını ve bu sayede de ortaya olağanüstü bir şey çıkacağını söylüyor. Oyuncular, filmseverler ve canlı etkinliklerden hoşlananları büyük, eğlenceli ve bir o kadar da korkutucu anlar bekliyormuş.

AR oyunu çoktan geliştirilmeye başlanmış ve bu oyundan Pokemon Go'nun korkulusu olarak bahsediyorlar. Herhalde etrafta dolaşırken korkunç palyaçolar görecek ve onlardan bir şekilde kurtulmaya çalışacağız :) Ne olursa olsun, fikir oldukça ilgi çekici; sonuçta işin içinde palyaçolar var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum