Elon Musk, Beğendiği Oyunlar Hakkında Konuştu

Tahmin yürüterek de bulabilirsiniz

Modern zaman mucidi, gerçek Tony Stark diye de bilinen, SpaceX ve Tesla Motors'un arkasındaki dahi Elon Musk'ı bilmeyeniniz yoktur herhalde. Kendisi YCombinator kanalına konuk olmuş ve sunucu Sam Altman hangi oyunları önerirsiniz sorusuna cevap vermiş.

İlk önerdiği oyun Overwatch. Ancak gönlünde yatan oyun ise ilk Deus Ex imiş. Sam AltmanThe Last Us'ın hikaye anlatımını överken Elon Musk başladı oyunlardaki hikaye anlatımı üzerine konuşmaya:

Oyunlarda (hikaye anlatımının) gerçekten ihmal edildiğini düşünüyorum. Son Deus Ex'in (Mankind Divided) hikaye anlatımının biraz yavan olduğuyla ilgili eleştiriler duydum. Halbuki öncüsü ve orijinali Deus Ex'te hikaye anlatımı inanılmazdı. Bazı eski oyunların grafik ve sesleri berbattı ve onların hikaye anlatımına ağırlık vermesi gerekti.

Gayet güzel bir tespitte bulunmuş. Hazır teknolojiyle içli dışlı iken ve böyle düşünüyorken oyunlara da el atsa, yapımcılara destek olsa, süper olmaz mı? Videonun kısaltılmış halini aşağıdan, tamamını ise şuradan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum