Elon Musk, Valorant Champions 2023'te Yuhalandı

Nereden, nereye

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Elon Musk, katıldığı Valorant Champions 2023'te yuhalanmış. Musk'ın stadyumda olduğu açıklanınca kalabalıktan bir anda yuhalama sesleri yükseliyor, siz de Jake Lucky'nin paylaştığı klipte o anları görebilirsiniz.

Yayının sunucularından biri ilk önce yuhalama seslerine şaşırıyor, sonrasında durumu toparlayıp "şimdi maça odaklanalım" diyor ama bunun ardından da kalabalıktan "Twitter'ı geri getir" tezahüratları yükselmeye başlıyor :)

Elon Musk Twitter'ı 44 milyar dolara satın alacağını açıklamış, sonrasında bu tekliften vazgeçmeye çalışmış ama işin mahkemeye taşınacağını ve kaybedeceğini görünce eli mahkum satın almıştı. O günden sonra Twitter kuşumuzu katletti, yerine X.com gibi süper sıradan bir isim buldu, bir çok kuralı değiştirdi. Adeta "para benim, platform benim, ne istersem yaparım" şeklinde devam ediyor kendisi.

Bir zamanlar vizyonerliğiyle övdüğümüz adam, şimdilerde izleyici olarak katıldığı espor turnuvalarında yuhalanan bir isme dönüştü. Demek ki insan parasıyla vezir de olabiliyor, rezil de.

Valorant Champions 2023 finalini Cevdet'in detaylı anlatımıyla okumak isterseniz sizi şuraya alayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum