Epic Games Store Artık Yeni Özellikler İçin Tarih Hedefi Koymuyor

Başarımlardan haber verseniz ya

Epic Games Store, bundan aylar önce bir Trello tahtası açmış ve bu tahtada dijital satış mağazasına gelmesi planlanan özellikler ve tahmini zamanları belirtilmişti. Örneğin alışveriş sepeti özelliği 6 ay, oyunları oynama süresinin takibi 1-3 ay arası olarak görünüyordu eski tahtada.

Ancak Epic, tahtada değişikliğe giderek tüm tarih hedeflerini kaldırdı. Epic Games, yaptığı açıklamada Trello yol haritasını şeffaflık amacıyla hayata geçirdiklerini ancak bazı özelliklerin hedeflenen zamanlarını isabetli biçimde tutturamadıklarını belirtmiş. Önceliklerin sürekli değişmesi sebebiyle özellikler için verilen tarihleri devamlı olarak ertelediklerini, bu yüzden de yeni bir yapılanmaya gitmeye karar verdikleri söyleniyor.

Buna göre artık beklenen özellikler için verilmiş bir tarih yok, bunun yerine Sıradaki ve İlerisi isminde iki kategori oluşturulmuş. "Sıradaki" kategorisinde öncelikli olarak ele alınacak özellikler yer alıyor ve bunlar için de bir tarih verilmemiş. "İlerisi" kategorisinde ise uzun vadede Epic Games Store'a eklenmesi planlanan özelliklere yer verilmiş.


Trello sayfası iki haftada bir güncellenecek ve bu güncellemeler de sosyal medya yoluyla duyurulacakmış.

Buna göre alışveriş sepeti, başarımlar, istek listeleri gibi yoğunlukla talep edilen özellikler 'İlerisi' kategorisinde kendilerine yer bulmuş, bu da muhtemelen bu özellikleri daha uzun süre göremeyeceğimiz anlamına geliyor.

YORUMLAR
Bestespiller
3 Eylül 2019 20:49

O kadar övüyoruz ediyoruz ama alması gereken çok yol var Epic Games Store'un.

Parolamı Unuttum