Epic Games Store Önümüzdeki Hafta Conarium’u Ücretsiz Olarak Verecek

Bu haftanın oyunları Abzu ve The End is Nigh...

Epic Games Store haftalık ücretsiz oyun kampanyası kapsamında bu hafta The End is Nigh ve Abzu ücretsiz olarak paylaşılıyor. Önümüzdeki hafta paylaşılacak oyun da belli oldu; bizden bir oyun, yerli bir yapım olan Conarium verilecek.

Zoetrope Interactive tarafından geliştirilen Conarium, 2017 yılında PC versiyonu ile çıkmıştı karşımıza. Bu yılın ilk aylarında konsol versiyonları da geldi. Opencritic’te paylaşılan 35 incelemenin ortalaması 70 puan, Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 23 incelemenin ortalaması 71 puan.

Her ne kadar inceleme puanlarında pek parlak bir tablo çizmemiş olsa da şans verilmesi gereken oyunlardan birisi olduğu kanaatindeyim. Hazır böyle bir fırsat söz konusuyken sizler de bir denemiş olursunuz, fena mı :)


Bu haftanın oyunları The End is Nigh ve Abzu’yu 12 Eylül’e kadar ücretsiz olarak oyun kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Bu oyunlar ilginizi çekiyorsa ilgili sayfaya şuradan ulaşabilirsiniz. Conarium ise 12-19 Eylül tarihlerinde ücretsiz olacak. Bakalım sırada hangi oyun veya oyunlar var. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum