Epic Games Store, World War Z'nin En Çok Satış Yaptığı Platform Oldu

Oyun tüm platformlarda 2 milyon kopya satış yapmayı başardı

Senenin beklediği satış rakamlarına ulaşmayı başaran oyunlarından olan World War Z, Epic Games Store ile yakaladığı bu başarıdan oldukça memnun.

WWZ’nin arkasındaki Saber Interactive ekibinin patronu Matthew Karch, şimdiden oyunun 2 milyon kopya satış yaptığını ifade etti. Karch, bu kopyaların 700.000’inin Epic Games Store üzerinden satıldığının da altını çizdi.

Son dönemlerde pek çok tartışmalı karar alan Epic Games, World War Z’yi de özel olarak kendi mağazası üzerinden satışa sunmuştu. Oyun, diğer platformlarda da istediği başarıyı yakalamış olsa da en çok satış yapılan platformun PC olduğunu belirtmekte fayda var.


PCGamesN’e konuşan Karch: “Eninde sonunda PC üzerinde iyi bir oyuncu kitlemiz olacağına inanıyorduk” ifadelerini kullanmış.

Yönetici, bu başarıda Epic Games Store’un payının büyük olduğunu da şu sözler ile vurgulamış: “Özellik PC üzerinde beklediğimizden büyük bir başarı yakaladık ve Epic Games Store’un bu başarıda payı büyük.”

YORUMLAR
İlhanlı
27 Haziran 2019 13:17

Geçen yaptığı indirimi yapmasa bence dünyada bu kadar satamazdı. Zaten beklenilen bir oyunda değildi bence ama patlama yaptı. Bence hala daha çirkin bir oyun.

Parolamı Unuttum