Epic Games Store’a Yeni Özellikler Eklenmeye Devam Ediyor

Epic, ufak tefek adımlarla da olsa yoluna devam ediyor…

Geçtiğimiz haftalarda, Epic Games Store geliştirmeleri ile ilgili Trello sayfasında tarihlerin kaldırıldığı haberlere konu olmuştu. Dolayısıyla, hangi özelliğin ne zaman ekleneceği ile ilgili bir takvim bulunmuyor artık. Ancak geliştirmeler yapılmaya, özellikler yavaş yavaş da olsa eklenmeye devam ediyor. Son güncelleme raporunda da EGS'ye Eylül ayında gelen yenilikleri özetlemiş Epic Games.

Örneğin, artık oyun kütüphanenizi farklı şekillerde görüntüleyebiliyor, kütüphanenizdeki oyunlar arasında arama yapabiliyor, liste halinde görebiliyor, alfabetik olarak veya son oynanış tarihine göre sıralayabiliyorsunuz. Sadece yüklü oyunları görmek opsiyonu da eklenmiş durumda.

Yama dosyalarının boyutunu küçülten bir güncelleme de söz konusu. Artık daha ufak yamalar sunulabiliyor. Bunun için, yeni optimizasyon araçlarını partnerleri ile paylaşmış Epic. Örnek olarak, Fortnite için sezon güncellemesini 6,79 GB gibi bir boyuttan 2.03 GB boyutuna indirmeyi başarmışlar.

Oyun paketleri (Bundle) de destekleniyor artık - ki bu pek çok oyuncunun beklediği özelliklerden birisi olsa gerek.

Son olarak ülkemiz ile ilgili bir güncelleme ile noktalayayım. Ülkemiz oyuncuları için ödeme yöntemleri arasına GPay de eklenmiş durumda.

Bunlar haricinde önümüzdeki dönemde eklenecek özellikler ile ilgili de paylaşımlar yapmış Epic. Dilerseniz detaylı bilgiye şu adresten ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum