Epic Games Store’da Önümüzdeki Hafta Saints Row IV Bedava

Yanında bir de Wildcat Gun Machine verilecek

Epic Games Store’un haftalık ücretsiz oyunlar kampanyası, bu hafta Fort Triumph ve RPG in a Box ile devam ediyor. Önümüzdeki hafta ise; Saints Row IV: Re-Elected ve Wildcat Gun Machine ücretsiz olacak.

Saints Row IV: Re-Elected, artık Beyaz Saray’a yerleşmiş olan kahramanlarımızı, bu sefer dünya dışından gelen düşmanlarla baş etmek zorunda kalacakları bir maceraya atıyor. Serinin genelindeki absürt, eğlenceli havanın burada da sürdürüldüğünü söylemek mümkün.

Wildcat Gun Machine, oyunun sayfasında yapılan tanımla “çok çeşitli silahlarla, dev mech robotlarla ve sevimli kedilerle birlikte iğrenç bedenli yaratıkların akınlarına karşı savaştığın bir kurşun cehennemi zindan tarama oyunu”. Mermi cehennemi olarak adlandırılan türü sevenler için güncel bir alternatif olduğu söylenebilir, çıkalı henüz birkaç ay oldu.

Bu haftanın oyunları Fort Triumph ve RPG in a Box’ı 8 Aralık akşamına kadar; önümüzdeki haftanın oyunları Saints Row IV: Re-Elected ve Wildcat Gun Machine’i 8-15 Aralık tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Bu oyunlardan sonra, büyük bir sürpriz olmazsa Epic Games Store’un yılbaşı etkinliği başlayacak ve her gün bir oyun ücretsiz olarak verilecek. Bakalım bu listede bizleri ne gibi sürprizler bekliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum