Epic Games Store’da Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Dead by Daylight ve while True: learn()

Epic Games Store'da bu hafta Antstream – Epic Welcome Pack ile theHunter: Call of the Wild ücretsiz olarak verilirken önümüzdeki haftanın oyunları da Dead by Daylight ve while True: learn() olarak açıklandı.

Dead By Daylight; 1 oyuncunun avcı rolünü üstlendiği, diğer 4 oyuncunun da hayatta kaldığı asimetrik multiplayer oyunlardan. Korku temalı bir oyun olunca dönem dönem popüler korku figürlerini misafir ettiği içeriklerle oyun severlerin karşısına çıkıyor ve popülaritesini korumaya çalışıyor. Birkaç yıl önce PS Plus ile de ücretsiz olarak verilmişti, şimdi de sıra Epic Games Store’a gelmiş.

Hem eğlenelim hem öğrenelim oyunları için güzel bir örnek teşkil eden while True: learn(), makine öğrenme üzerine, keyifli bir bulmaca oyunu. Eğer kodlama konuları gözünüzü korkutuyorsa, işin renkli tarafından başlamak için güzel bir fırsat sunabilir.

Önümüzdeki haftanın oyunları while True: learn() ve Dead by Daylight’ı 2-9 Aralık tarihleri arasında Epic Games Store hesabınıza ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sıradaki oyunlar hangileri olacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum