Advertisement

Epic Games Store'un Gelecek Hafta Vereceği Oyun Da Sızdı

Şövalyelik ölmedi

Epic Games Store bildiğiniz gibi Mega İndirim döneminde her hafta bir gizemli oyunu bedava vereceğini açıklamıştı. İlk hafta Dragon Age: Inquisition verildi ama oyun maalesef saçmasapan biçimde Türkiye'ye açık değildi. Bu haftaki oyun dün akşam belli oldu ve Farming Simulator 22 ile karşılaştık.

billbil-kun ise Epic'in gelecek hafta vereceği oyunun da belli olduğunu ve 30 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında Chivalry 2'yi kütüphanelerimize ekleyebileceğimizi söylüyor.

"Chivalry 2 ortaçağ filmlerindeki savaşlardan ilham alarak ortaya çıkmış çevrimiçi bir birinci şahıs 'slasher' oyunudur. Oyuncular, çarpışan kılıçlardan alev oku yağmurlarına ve büyük kale kuşatmalarına kadar, işlenen dönemin en meşhur anlarını yaşayabilecekleri savaşların ortasında aksiyonun içine bırakılırlar." diyor Epic Games Store sayfasında.

Torn Banner Studios tarafından geliştirilen oyun 2021 yılında çıkmıştı.

Chivalry 2'nin Steam'deki fiyatı 40$, yani yaklaşık 1300 TL. Ancak Epic Games Store'da kur değişiminden etkilenmeyen oyunlardan biri ve indirimsiz fiyatı 69 TL, şu anda indirimli olan fiyatı ise sadece 27.6 TL. 

YORUMLAR
yrgn
25 Mayıs 2024 01:35

Amazon Prime EGS üzerinden ne verdiyse tek tek haftalık ücretsiz oyun olarak EGS üzerinden verileceğe benziyor.

Parolamı Unuttum