Epic Games Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları – Atom Eve ve Kardboard Kings

2 oyunlu haftalar devam ediyor

Epic Games Store’un ücretsiz oyunlar kampanyasında bu hafta Empyrion – Galactic Survival ve Outliver: Tribulation verilirken önümüzdeki hafta da 2 oyunla devam edileceği açıklandı. Sıradaki oyunlar Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings olacak.

Invincible Presents: Atom Eve, Invincible evreninde geçen ve Atom Eve’i yönettiğiniz, görsel romanla sıra tabanlı savaşları birleştiren bir oyun. Birkaç ay önce de ücretsiz olarak verilmişti. O zaman almamış olanlar için bir fırsat daha sunulmuş oluyor böylece.

Önümüzdeki haftanın 2. oyunu Kardboard Kings, koleksiyon kartları satılan bir dükkân işlettiğiniz bir oyun. Kartları satmak zorunda da değilsiniz, isterseniz kendi destenize de ekleyebiliyorsunuz. Sonrasında da rakiplerinizle mücadelelerde kullanabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları sevenler bir göz atabilirler.

Bu haftanın oyunları Empyrion – Galactic Survival ve Outliver: Tribulation’ı 17 Ekim akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Invincible Presents: Atom Eve ve Kardoard Kings’i ise 17-24 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store oyun kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sonraki hafta da 2 oyun mu verilecek yoksa tek oyunlu haftalara mı dönülecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum