Epic Games Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları – Empyrion ve Outliver: Tribulation

Yine 2 oyunlu bir hafta geliyor

Epic Games Store’un ücretsiz oyunlar kampanyasında bu hafta Bear and Breakfast verilirken önümüzdeki haftanın oyunları da Empyrion – Galactic Survival ve Outliver: Tribulation olarak açıklandı.

Empyrion – Galactic Survival, piyasadaki sürüsüne bereket açık dünya hayatta kalma-inşa oyunlarından birisi. Pek de sevilen bir oyun olmadığını söyleyebiliriz. Satisfactory tam sürüme geçmişken dönüp buna bakılır mı, bilemiyorum. Sonuçta bedava veriliyor, belki göz atmak isteyenler çıkar.

Outliver: Tribulation, Afrika Mitolojisi ile hayatta kalma-korku ve soulslike türlerini birleştirme iddiasında olan bir oyun. İsyancılardan kaçarken bir başka boyuta düşen bir asker olan Bolanle Gboyega’yı yönetiyor ve o boyuttan çıkmak için eski bir ritüeli yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bunun işe yarayıp yaramayacağı ise tam bir muamma. Geçtiğimiz yıl çıkan oyun, çok da ilgi çekmemişti. Özellikle performans sorunları ve tekrar edip duran tasarımları nedeniyle eleştirildiğini görebilirsiniz. Belki böyle ücretsiz olarak verilince biraz daha ilgi çekmeyi başarır.

Bu haftanın oyunu Bear and Breakfast’ı 10 Ekim akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Empyrion – Galactic Survival ve Outliver: Tribulation’ı ise 10-17 Ekim tarihleri arasında EGS oyun kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki hafta zayıf geçecek gibi görünüyor. Bakalım bir sonraki hafta bu tabloyu tersine çevirebilecekler mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum