Epic Games Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları Godfall ve Prison Architect

Bu haftanın oyunları Dead by Daylight ve while True: learn()

Epic Games Store, bu hafta Dead by Daylight ve while True: learn() ile devam ettirdiği haftalık ücretsiz oyunlar kampanyası kapsamında önümüzdeki hafta Godfall Challenger Edition ve Prison Architect’in bedava olacağını duyurdu.

Gearbox’ın yeni nesil için duyurduğu ve PS5’in ilk oyunlarından birisi olan Godfall, geliştiricinin tanımıyla “looter-slasher türünün ilk örneklerinden birisi ve yakın dövüş aksiyonlu bir RYO”. Nasıl olacağı merak konusuydu, ama beklenen ilgiyi görmediğini söylemek mümkün. Oyunun hem incelemelerden hem de oyuncu değerlendirmelerinden aldığı ortalama puanlar beklentinin çok altında kaldı. Aralık ayı PS Plus oyunları arasında yer alması bu açıdan şaşırtıcı olmadı. Bunun üzerine bir de Epic Games tarafından 1 hafta boyunca ücretsiz olarak verilecek. Challenger versiyonunun verilecek olması da işin bir diğer güzel yanı.

Önümüzdeki haftanın ikinci oyunu Prison Architect, bir hapishane müdürü rolüne bürünmemize imkan veren, keyifli bir yönetim/strateji oyunu. Kendi cezaevinizini tasarlayıp azılı mahkumları kontrol altında tutmaya çalışıyorsunuz. Geçtiğimiz yıl GOG tarafından ücretsiz olarak verilmişti, Game Pass’te de yer alıyor. Bu listeye şimdi de EGS eklenecek.

Bu haftanın oyunları while True: learn() ve Dead by Daylight’ı 9 Aralık akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Godfall Challenger Edition ve Prison Architect’i ise 9-16 Aralık tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sıradaki oyunlar hangileri olacak acaba, var mı bir tahmininiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum