Epic Games'in Sıradaki Oyunları – Ark: Survival Evolved ve Gloomhaven

2 oyunla devam ediyoruz

Epic Games, haftalık ücretsiz oyun kampanyasına bu hafta Spirit of the North ve The Captain ile devam ediyor. Önümüzdeki hafta da 2 oyun verecekleri açıklandı; bu oyunlar, ARK: Survival Evolved ve Gloomhaven oldu.

Ark: Survival Evolved, oyuncuları Ark adasının kıyılarına atıp hayatta kalma kabiliyetlerini test eden bir oyun. Bunun için önünüze türlü engeller çıkarıyor elbette, fakat büyük ihtimalle oyunun bu kadar ilgi çekmesini sağlayan özelliklerin başında oyundaki dinozorlar geliyordur :) Başlangıçta çok da etkileyici bulunmamıştı ama sonrasında güncellemelerle kendisine bir oyuncu kitlesi edinmeyi başardı. Hatta devam oyununun yolunu da açtı, Vin Diesel’li Ark 2 önümüzdeki yıl oyun severlerle buluşacak. Öncesinde ilk oyuna bir şans vermek isteyebilirsiniz. Daha önce de EGS tarafından ücretsiz olarak verilmişti, o zaman alamayanlara bir fırsat daha sunulmuş oluyor.

Geçtiğimiz yıl çıkış yapan taktik RYO türündeki Gloomhaven, aynı isimli masaüstü oyunun video oyun uyarlaması. Ne kadar başarılı olduğunu önümüzdeki haftadan itibaren bizzat test edebilirsiniz.

Bu haftanın oyunları Spirit of the North ve The Captain’i 22 Eylül akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Ark: Survival Evolved ve Gloomhaven’ı ise, 22-29 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ne dersiniz, sonraki hafta da 2 oyunla mı devam edilir yoksa tek oyuna mı dönülür?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum