Epic Store Mega İndirim Kampanyası Başladı

60 TL’lik kuponlar da geri döndü!

Epic Games Store, bir yandan haftalık ücretsiz oyunlarla kullanıcı havuzunu genişletmeye çalışırken bir yandan da indirim kampanyaları ile bu süreci desteklemeye çalışıyor kurulduğu günden beri. Bu indirim kampanyalarından en ilgi çekicilerinden olan Mega İndirim Kampanyası da bir kez daha geri döndü.

Kampanyanın güzel bir özelliği de 79 TL ve üzerindeki oyunlar için kullanılabilecek 60 TL’lik indirim kuponlarının da geri dönmüş olması. Yine her alışverişinizde tekrar kupon kazanabiliyorsunuz. İndirimde olsun, olmasın kuponları kullanabileceğiniz oyunları da bir başlıkta toplamışlar bu sefer, şu sayfadan göz atabiliyorsunuz.

20 Mayıs – 17 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak Mega İndirim Kampanyasında, eski ve yeni pek çok oyunda indirimler var. Yenilerden Oddworld: Soulstorm %20 indirimle 63 TL’ye, Immortals: Fenyx Rising %50 indirimle 135 TL’ye (indirim kuponuyla 75 TL), Mafia: Definitive Edition %40 indirimle 156 TL (indirim kuponuyla 96 TL), Ghostrunner %50 indirimle 86 TL’ye (indirim kuponuyla 26 TL), Watch Dogs: Legion %50 indirimle 135 TL (indirim kuponuyla 75 TL), Death Stranding %60 indirimle 160 TL’ye (indirim kuponuyla 100 TL) satılıyor. İndirimdeki tüm oyunları şuradan kontrol edebilirsiniz.

YORUMLAR
crusader-35
21 Mayıs 2021 13:11

Sepet yok ve almak istediğin oyunlara iyi ayar çekilmiş 80TL gibi,neyse anlayan anlamıştır.

sSnake
crusader-35
21 Mayıs 2021 15:16

Şu sepet muhabbeti de amma abartıldı. İki yıl aradan sonra bile mağazada tamı tamına 634 adet oyun var. Yarısına yakını zaten beleş dağıtıldı e geriye de kalan belli başlı birkaç mağazaya münhasır çıkan yapımlar. Hani onbinlerce oyunu olan Steam gibi bir mağaza olsa tamam da böyle kısıtlı bir katalog söz konusu iken öncelikli olarak çok daha önemli özelliklere ihtiyaç var.

sSnake
sSnake
24 Mayıs 2021 12:40

Sepet önemli değil demedim sadece önceliğinin abartıldığı kadar olmadığını ve bunda da oyun kataloglarının kısıtlı olmasının ciddi bir mantıksal rol oynadığını vurguladım.

Beş adet oyunu almak ne kadar zamanını alır? Satın alma seçeneğini ve kart numaranı kaydedebliyorsun ve haliyle her seferinde kart numarası girmiyorsun, sadece satın al deyip onaylıyorsun, bu kadar. Beş adet oyunu almak istesen bu şekilde saniyeler içerisinde alışverişini tamamlayablirsin.

crusader-35
sSnake
21 Mayıs 2021 20:32

Sepet önemli ihtiyaç değil mi ? Oyun adeti bunu engeller mi? Kesinlikle hayır.5 adet oyunu tek tek almak istemeyenler vardır.Hem şu anda konumuz ''Mega İndirim'' ve bu sebeple sepet önemli bir özelliktir.Senin dediğin durumun açılımı başka bir konu,adıda şu olabilir Epic mağazasının hangi özellik ya da özelliklere ihtiyacı var.Ama indirim için Sepet şarttır.


sSnake
21 Mayıs 2021 12:40

Bir de oyun katalogları genişlese bu indirimin anlamı ve tadı çok başka olur. Bu sene sonuna kadar mağazayı tüm geliştiricilere açmayı başarabilirlerse yıl sonu indirimlerine kadar farklı yayncıların gelişini görebiliriz. Böylece yılbaşı indirimlerindeki kuponlar daha çok anlam kazanmış olur. Şimdilik kur farkından dolayı kuponu kullanabilecek pek seçenek yok ve oyun kataloğu da kısıtlı olunca pek tat vermiyor.

Parolamı Unuttum